Βελόπουλος κατά Τσιόδρα-Σύψα: Παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες και τρομοκρατούν τους Έλληνες

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Σίψα. «Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι βέβαια ο άνθρωπος, που βγαίνει στον Σκαι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες.

Έχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ. ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες.

Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών; Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βελόπουλος επιπλέον εξέφρασε και την αντίθεσή του στις απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν. «Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο.

Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες;

Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορωνοΐός και με την θεία κοινωνία , ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications