Τραμπ: «Ακροαριστεροί ελέγχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Κατεβάζουν σελίδες γιατί έχουν αναρτήσει την σημαία»

Την πραγματικότητα είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μέσω Twitter, δηλαδή ότι «ακροαριστεροί» ελέγχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από το λαό να στείλει ονόματα και περιστατικά στα οποία θα καταγγέλλεται η ασυδοσία των ακροαριστερών που έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχο τους το Διαδίκτυο.

Προαναγγέλλει μάλιστα και μέτρα κατά των πρακτικών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το Instagram, Twitter και Google χωρίς να διευκρινήσει ποια μπορεί να είναι αυτά.

«Οι ακροαριστεροί έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Google. Η κυβέρνηση εργάζεται για να διορθώσει αυτή την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και περιστατικά», έγραψε ο Τραμπ με ανάρτησή του στο… Twitter.

Στην ίδια ανάρτηση υπάρχει βίντεο της συντηρητικής blogger Μισέλ Μάλκιν, η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι κλείνουν σελίδες πατριωτών και πως δεν περίμενε όταν έβαζε μια σημαία στα κοινωνικά της δίκτυα πριν από 20 χρόνια, ότι μπορεί μια μέρα να «αποσυνδέσουν» τη σελίδα της εξαιτίας των απόψεων που εκφράζει.

Στην Ελλάδα κοιμούνται όρθιοι, οχι μονο δεν έχουν καταλάβει τίποτα τόσα χρονιά, άλλα οι δεκάδες "έγκυρες πήγες" τους ειναι όλες στην πρώτη θέση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications