Εκεί που τα ΒΙΝΤΕΟ δήθεν δεν «κατεβαίνουν» που τελικά κατεβαίνουν!

Η είδηση είχε ως εξής: Ως γνωστόν μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, έθεσαν υπό απαγόρευση λογαριασμούς της εναλλακτικής ενημέρωσης.Όποια μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης παραμένουν «ατιμώρητα», απειλούνται καθημερινά με «σφραγίδα» «ψευδούς είδησης-hoax», από «λογοκριτές» .

Στο Youtube, κατεβαίνει όποιο βίντεο δεν συμφωνεί με τις κατευθυντήριες γραμμές της πλατφόρμας, με σχετικούς χαρακτηρισμούς.
Η εναλλακτική και η δεξιά ενημέρωση, όμως βρήκαν το «στέκι» τους.
Το νέο youtube της Εθνικής Δεξιάς είναι το brighteon.com
Εκεί βλέπει κανείς την εναλλακτική άποψη σε σχέση με την Ατζέντα 2030, την παράνομη μετανάστευση, την αλήθεια για το κλίμα, την προώθηση του κρέατος εργαστηρίου, την παγκοσμιοποίηση, τους οικονομικούς οίκους των διεθνιστών, την γεωπολιτική και πολλά άλλα.Το Brighteon «κατακτά εδώ και έναν χρόνο το διαδίκτυο, απειλώντας την πρωτοκαθεδρία του youtube.

Τραμπ: «Οι ακροαριστεροί έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Google. Η κυβέρνηση εργάζεται για να διορθώσει αυτή την παράνομη κατάσταση.

Ενημερωτικά ότι βίντεο από το youtube είχαμε βάλει εδώ που αφορούσε την ιστορική αλήθεια και οχι μονο, άπλα εξαφανιζόταν, το youtube εδω και χρονιά όπως και το Google προωθεί επίσης κανάλια που είτε λένε προπαγάνδες στα βιντεο είτε ειναι ελληνόφωνες (στην περίπτωση της Ελλάδας) ράτσες τύπου μέσης ανατολής, ουδείς το γνωριζει αυτό, (καθαρό το ελληνικό DNA μπεε! )όμοιος και δεν έχουν ιδέα για τόσα αλλα ενώ ειναι μπροστά τους.

Για να τσεκάρεις λοιπόν αν στο Bitchute πράγματι δεν κατεβαίνουν τα βίντεο ανέβασες ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που το εξαφάνισαν από το youtube, για να βλέπετε μονο τα δικά τους, αυτά με τα μαρξιστικά ψέμματα τύπου Μηχανής του Χρόνου που διαβάζουν ορδές για "ελληνική σελίδα" όπως και αλλες τέτοιες όμοιες , αλλα αυτό που τους έτσουξε περισσότερο δεν ειναι το πρώτο βίντεο που ανέβηκε και το οποίο δεν κατέβηκε για 3-4 μέρες, αλλά το δεύτερο που όταν ανέβηκε διέγραψαν όλο το κανάλι...

Το δεύτερο βίντεο ηταν από μια πολύ γνωστή εκπομπή στην Ελλάδα ακριβώς όπως ειναι στο youtube χωρίς να έχει κατεβεί(!) πως γίνεται να μην ενοχλεί στο youtube και να ενοχλεί επειδή τους ανέβασες εσύ?

Εκατομμύρια των εκατομμυρίων βλέπουν διάφορα βίντεο και τηλεόραση και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όμοιος και δεν καταλαβαινουν τίποτα και στην προσωπική ζωή τους με αποτέλεσμα να γίνονται εύκολα θύματα σε "μοχθηρούς" , οι λόγοι ειναι δυο: μειωμένη αντίληψη/νοημοσύνη και ο άλλος λόγος η άγνοια.

Παλιότερα κάποια είχε πάει Τατιάνα Στεφανίδου και έλεγε για το πόσο άσχημα της φέρθηκε ο άντρας της, και πως την έκανε και π@ρνη, χωρίς να ξέρεις τον άντρα της κατάλαβες περί τίνος πρόκειται μονο από αυτά που περιέγραφε, όμοιος και μια γνωστή που μόνιμος πάει με αδίσταχτους, και δεν καταλαβαίνει ότι την δουλεύουν και την εκμεταλλεύονται ενώ καταλαβαινεις τι ρόλο παίζουν χωρίς να τους ξέρεις μονο από αυτά που περιγράφει για αυτούς, η συγκεκριμένη από νοημοσύνη έχει ψαριού αν και έχει βγάλει σχόλες με άριστα(!) δεν καταλάβαινε καν να αλλάξει το πιστολάκι του ντους που στην κυριολεξία ξεβίδωνες το σπασμένο και βίδωνες το καινούργιο με το χέρι χωρίς καν κλειδιά και ήθελε να φωνάξει υδραυλικό ! αυτο ειναι δείγμα μειωμένης νοημοσύνης & αντίληψης και οχι τα πτυχία που βασίζονται στην αντιγραφή και υιοθέτηση και οχι στην ευφυία, να σας πούμε τα κακά μαντάτα, και κατα βάθος ειναι κουτοπόνηρη και αυτή.

Ο λόγος που διέγραψαν το κανάλι ειναι η περιγραφή στο βίντεο! γιατι θα πονηρέψει τους σκεπτόμενους και θα καταλάβουν, αφού έχουν διδαξει τον όχλο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα οπως θέλουν αυτοί και οχι όπως ειναι για αυτο τσιρίζουν για αμόρφωτους, γιαυτό μαζεύουν τον όχλο σε δίκες τους σελίδες και σε σελίδες με ηλιθιότητες στο ίντερνετ για να ελέγχουν τον ίδιο τον τρόπο που σκέφτονται οι μάζες δεν τους φτάνουν τα σχολεία τους η τηλεόραση και οι εφημερίδες έβαλαν χέρι και στο ίντερνετ, και η κατρακυλά και ο εκφυλισμός της ίδιας της λογικής συνεχίζεται.

Ερώτηση: τι διάφορα έχουν αυτοί που παίζουν τα όργανα στο παρακάτω βίντεο από την Γεωργία με τους περισσοτερους Έλληνες" στην Ελλάδα με "καθαρό ελληνικό DNA"? μήπως ειναι οχθροί της Ελλάδας από την στιγμή που πολλοί στην Ελλάδα ειναι ίδιοι με αυτούς όπως είχε βαλει μια "πατριωτική σελίδα" ηλίθιου Νεοέλληνα ? απο αυτές που γελάνε οι συμμορίτες και δεν τους ενοχλούν γιατί βοηθούν στην αποχαύνωση δήθεν ως "πατριώτες", και είχα μια φαγούρα τοσο καιρό πως ειναι δυνατόν να έχουν εξαπατηθεί όλοι ομαδικά στην Ελλάδα? ο λόγος ειναι ότι αυτοι που εμφανίζονται ως πατριώτες στο facebook και πατριωτικές σελίδες στο ίντερνετ ειναι είτε δούρειοι ίπποι είτε εντελώς ηλίθιοι, δυο εξ αυτών μάλιστα ειναι στην πρώτη θέση χωρίς καμια ενόχληση από τους συμμορίτες, η μια μάλιστα έχει πάρει εργολαβία επι χρονιά να κράτα σε φόβο τα ζωντανά ότι έρχεται πόλεμος με την Τουρκιά, και η άλλη να βάζει μαρξιστικά ιστορικά ψέμματα, λες και είσαι σε σελίδα αριστερών.

Και για να γίνει ακόμη πιο δύσκολο η Γεωργία ηταν για πάνω από 100 χρονιά υπό κατοχή των λεγόμενων μπολσεβίκων αφού δεν ελευθερώθηκε τελικά από τους μαρξιστές με την βοηθεια της κακιάς Γερμανίας , μονο όταν διαλύθηκε η σοβιετική ένωση έγινε δήθεν ανεξάρτητη χώρα κάπου στο 1990 , δηλαδή τα ίδια χάλια με την Ελλάδα . Τι κατάλαβες από αυτό?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications