Η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων έχει ήδη ξεκινήσει, τι πιστεύουν όμως οι «Έλληνες» για την κρίση και τον τρόπο διαχείρισής της και πόσοι ανησυχούν για το μέλλον;

Την ανησυχία των πολιτών για την οικονομική τους κατάσταση, μετά το πέρας της κρίσης του κορονοϊού, αποτυπώνει έρευνα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πώς βιώνουν οι Έλληνες την κρίση του κορονοϊού: Διπλάσιος ψυχολογικός αντίκτυπος στις γυναίκες
Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 23 - 28 Απριλίου, από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας και Αλφαβητισμού στην Υγεία και στα ΜΜΕ, σε συνεργασία με το healthpharma.gr, όπου και δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της έρευνας, οκτώ στους δέκα (80,3%) δήλωσαν ότι ανησυχούν για την οικονομική τους κατάσταση.
Παράλληλα, τρεις στους δέκα (31,2%) από τους συμμετέχοντες εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους ότι θα μείνουν άνεργοι, με το 41,9% των συμμετεχόντων πάντως να μη συμμερίζεται αυτόν τον φόβο.

Χαρακτηριστικό είναι, ακόμη, ότι το 63,5% εκτιμά ότι θα περιοριστούν οι ατομικές του ελευθερίες λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, το 40,9% θεωρεί ότι οι επίσημες Αρχές αποκρύπτουν δεδομένα σχετικά με τον κορονοϊό, έναντι του 37,1% που έχει αντίθετη άποψη.

Ακόμη, σύμφωνα με την έρευνα, το 35,3% εκτιμά ότι ο κορονοϊός είναι δημιούργημα της επιστήμης (δηλαδή κατασκευάστηκε από τον άνθρωπο), με ένα 33,3% να μην ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη θέση.

Αυτό το 35,3% μπορεί να λέει ότι ειναι απόγονοι αρχαίων, οι άλλοι ειναι άπλα ελληνόφωνοι ... Σε 10-20 χρονιά θα έχει εξαφανιστεί και το 35,3% με τους λεγόμενους "μεταναστες" να παίρνουν την θέση τους, μέχρι να γίνουν όλοι υπάκουα πρόβατα ,επίσης να διαβαζουν μονο "έγκυρες πήγες" αυτές με τους μασόνους και τους άναρχο-κομμουνιστές ως συντάκτες και αρθρογράφους, εξάλλου σε μόλις 3-4 χρονιά εξαφάνισαν δεκάδες ανεξάρτητες πήγες και μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους .

Ενδεικτικά το alexa μιας απο τις πολλές σελίδες τους που διαβαζουν οι νεοέλληνες επι χρονιά και θέλουν να λέγονται και απόγονοι αρχαίων :

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications