Ο πιλότος που πλησίασε ιπτάμενο δίσκο ύστερα από καταδίωξη

Σύμφωνα με τις αμερικανικές εφημερίδες, ο μοναδικός αεροπόρος, ο οποίος κατόρθωσε να πλησιάσει ιπτάμενο δίσκο, σκοτώθηκε πριν προλάβει να τον περιγράψει.

Οι ιπτάμενοι δίσκοι εμφανίστηκαν την 7η Ιανουαρίου του 1948 και από τα στοιχεία τα οποία υπήρχαν στην Αεροπορική Βάση Wright–Patterson, στο Ντέιτον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προέκυπτε ότι ευθύς μόλις οι ιπτάμενοι δίσκοι έγιναν αντιληπτοί, απεστάλησαν τέσσερα ταχύτατα καταδιωκτικά αεροσκάφη, για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Από όλους τους πιλότους, μόνο ο Σμηναγός Thomas Mantell προσέγγισε ένα από τα μυστηριώδη αυτά ιπτάμενα αντικείμενα, τη στιγμή που πετούσαν πάνω από το Φορτ Νοξ.

Ο 25χρονος πιλότος, επικοινωνώντας με τον Πύργο Ελέγχου, ανέφερε τα εξής:

“Βρίσκομαι πολύ κοντά στον ιπτάμενο δίσκο. Είναι τεράστιος και μεταλλικός. Κινείται με ταχύτητα χιλιάδων χιλιομέτρων την ώρα και πετάει σε ύψος 20.000 ποδών”.

Λίγα λεπτά αργότερα, δυστυχώς, το αεροπλάνο του Thomas Mantell συνετρίβη και ο πιλότος σκοτώθηκε ακαριαία.

Οι πληροφορίες έλεγαν πως το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο ήταν ένα διαπλανητικό σκάφος, το οποίο προερχόταν από κάποιον άγνωστο σε εμάς πλανήτη.

Ο θάνατος του πιλότου, έπειτα από καταδίωξη ιπτάμενου δίσκου, προκάλεσε θλίψη, αλλά και μεγάλη ανησυχία στην αμερικανική κοινή γνώμη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 28/04/1949

strangepress

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications