Oμάδα εξερευνητών λέει ότι ανακάλυψε τεράστια Πυραμίδα μεγαλύτερη της Γκίζας στα Ουράλια Όρη

Το μεγαλύτερο μυστικό της Ρωσίας είναι η πραγματική ιστορία της. Πίσω από όλα εκείνα που γνωρίζουμε για την σύγχρονη εποχή της, υπάρχει ένα άγνωστο παρελθόν, όπως άλλωστε είναι πιθανό να συμβαίνει για κάθε τόπο, πέρα και πίσω από τις ιστορικές καταγραφές.

Έμπειρη ομάδα ερευνητών πεζοπορίας από την εκστρατεία Wild North Urals, ισχυρίζονται ότι εντόπισαν μια τεράστια πυραμίδα στα Ουράλια, στους “πρόποδες” του Βόρειου Πόλου.

“Ετοιμαζόμασταν για μια διαδρομή και συναντήσαμε μια πυραμίδα“, λέει ο επικεφαλής του Wild North Expedition Club, Δρ. Evgeny Svitov. “Η πυραμιδική δομή βρίσκεται μέσα σε έναν κρατήρα μετεωρίτη. Σύμφωνα με τα δορυφορικά δεδομένα, το βουνό με τα σχήματά του μοιάζει ακριβώς με την περίφημη Πυραμίδα των Χέοπα στην Αίγυπτο.”

“Μόνο οι διαστάσεις είναι διπλάσιες από την πυραμίδα του Χέοπα“, λέει ο Evgeny Svitov και συνεχίζει: “Το ύψος της πυραμίδας είναι 774 μέτρα, το μήκος κάθε μιας από τις επιφάνειές της είναι σχεδόν ένα χιλιόμετρο. Οι άκρες είναι σαφώς τοποθετημένες στα βασικά σημεία, σαν να ήταν επίπεδα.”

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Eugene Svitov, η φύση δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα τόσο ακριβές σχήμα, μια τέτοια δομή με γωνίες 90 μοιρών. Η εκδοχή του είναι ότι πρόκειται για μια κατασκευή που προέρχεται από έναν τεχνολογικά προηγμένο αρχαίο πολιτισμό. Επιπλέον, η πιθανή πυραμίδα μάλλον αποτελείται από γρανίτη, χαλαζίτη και δεν υπάρχει βλάστηση πουθενά επάνω της.

Τα μέρη αυτά είναι ξεχασμένα από τον κόσμο. “Οι άνθρωποι δεν ζούσαν εκεί, αυτές οι περιοχές χρησιμοποιήθηκαν ακριβώς όπως τα τελετουργικά μέρη”, δήλωσε ο Vladimir Anishchenko, επιστήμονας και μέλος της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας. Αρχαιολόγοι φαίνεται να σημειώνουν ότι η κορυφογραμμή στα Ουράλια ήταν ιερή, όπου οι άνθρωποι έρχονταν εκεί για τελετουργικά, σε μία περιοχή γεμάτη παράδοξα και μυστήρια.

Η πιθανή πυραμίδα βρίσκεται σχεδόν στην κορυφογραμμή, σε μία περιοχή πολύ ιδιαίτερη, με παράξενες ανωμαλίες που δημιουργούν μερικά μυστήρια, άλυτα προς το παρόν. Για παράδειγμα, υπάρχει μια πλατφόρμα στη συμβολή των ποταμών όπου δεν απαντώνται κουνούπια. Επίσης, αν και θα πρέπει να υπάρχουν σύννεφα, δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Το μέρος φαίνεται να διατηρεί μία ξεχωριστή και αυτόνομη, αλλά μυστηριώδη προσωπικότητα.

Η δομή λέγεται ότι έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας.
Παρακάτω υπάρχει ένα βίντεο που αναφέρεται στο θέμα, με πλούσιο οπτικό υλικό. Τα σχόλια είναι πάρα πολλά. Πολλοί βιάζονται να συνδέσουν την ανακάλυψη με την Υπερβορεία. Άλλοι την θεωρούν ως μια αμφιλεγόμενη ανακάλυψη, καθώς υπάρχουν πολλές κορυφές σε διάφορα βουνά και όρη που τείνουν να έχουν ένα πυραμιδοειδές σχήμα. Υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν πως δεν υπάρχει καν πυραμίδα, αλλά έχει να κάνει με ένα πανέξυπνο διαφημιστικό κόλπο της εταιρίας με καλοστημένο μοντάζ προκειμένου να προσελκύσει τουρισμό και να βγάλει περισσότερα χρήματα.Όπως και να έχει, το βίντεο και όλα αυτά που δείχνει φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα:

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications