Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι ? και γιατί δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους?

Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι σκοπεύουν να «σαρώσουν» όλο τον ουρανό σε αναζήτηση σημάτων κάποιου εξωγήινου πολιτισμού, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά 28 μεγάλα ραδιοτηλεσκόπια, τα δεδομένα των οποίων θα τροφοδοτούνται προς ανάλυση σε ένα υπερυπολογιστή, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει έως τώρα. Για το λόγο αυτό, οι επιστήμονες ζητούν μεγαλύτερη χρηματοδότηση, θεωρώντας ότι ήλθε η ώρα η αναζήτηση εξωγήινων να μη θεωρείται πια περιθωριακή απασχόληση για τους αστρονόμους.

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) κάποτε χρηματοδοτούσε την έρευνα για εξωγήινους με 10 εκατ. δολάρια το χρόνο, αλλά σταμάτησε να το κάνει το 1993, όταν η Γερουσία θεώρησε ότι επρόκειτο για σπατάλη χρημάτων. Έκτοτε προγράμματα αναζήτησης εξωγήινης νοημοσύνης όπως το SETI χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από πλούσιους ιδιώτες.

Στο μεταξύ, άκαρπη φαίνεται να υπήρξε και η νέα «φουρνιά» των παρατηρήσεων των ραδιοτηλεσκοπίων του προγράμματος Breakthrough Listen Initiative για την αναζήτηση νοήμονος ζωής στο σύμπαν. Για μια ακόμη φορά δεν ανιχνεύθηκε κάποιο σήμα που να παραπέμπει σε εξωγήινους, αν και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η μελέτη των στοιχείων που συλλέχθηκαν, μπλα μπλα μπλα.... Αυτά γράφουν σε έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης και αποχαύνωσης. Πως γίνεται ο κόσμος να πηγαίνει πίσω αντί για μπροστά και όλα αυτά ξαφνικά έγιναν θεωρίες συνωμοσίας?

Τώρα που έχουν κάνει μηδαμινή απήχηση στο facebook και τσεκάρουν απo κεντρικά του facebook ξανα τι βάζεις και ανάλογα δίνουν ελάχιστη απήχηση η καθόλου,βάζουμε μερικά δικά μας άρθρα να τα βλέπουν μονο οι φίλοι της σελίδας που δεν περιμένουν τι θα τους βγάλει το facebook που ούτως η άλλος προωθεί σελίδες τους αφιλόκερδος!

Παρατηρώντας ακόμη και παλιούς ερευνητές στην Ελλαδα σχετικά με αυτά θέματα που ασχολούνται επι χρονιά διαπιστώνεις ότι όλοι ομαδικά έχουν προσεγγίσει εντελώς λάθος το θέμα(!) όπως γίνεται με πολλά αλλα θέματα και οχι μονο αυτοι αλλα και οι φερόμενοι ειδικοί και οι δήθεν επιστήμονες, έτσι τους έμαθαν από σχόλες για ευνοήτους λογούς. Μερικοί περάσαν ξυστά από το μεγάλο μυστικό και ξανα χάθηκαν πάλι... Και το παράλογο ειναι ότι έχουν διαβάσει δεκάδες βιβλία και τι έλεγαν και οι αρχαίοι και τι είχε γίνει στην Γη από την αρχαιότητα και δεν έχουν καταλάβει τίποτα ..

Ο λόγος που δεν καταλαβαίνουν τίποτα δεν ειναι γιατί έτσι διδάχτηκαν μονο, αλλα και ο ίδιος ο τρόπος που αντιλαμβάνονται από την φύση τους τα πράγματα οι περισσότεροι, συνεπώς μπορεί κάποιος που έχει 5 πτυχία και θεωρείται μεγα επιστήμονας και ειδικός, ενώ στην ουσία άπλα παπαγαλίζει ότι του έμαθαν ακριβώς όπως ο παπαγάλος που δεν διαθέτει και ιδιαίτερη ευφυΐα, να του δόσεις να διαβάσει κάτι και να μην καταλάβει τίποτα η αυτά που τον έμαθαν.

Επί χιλιάδες χρονιά τα συμπεράσματα έβγαιναν από την παρατήρηση, όλη η πρόοδος η επιστήμη και η τεχνολογία έτσι ήρθε, και οχι τι είπε ο κάθε βλάκας ψευδό-επιστήμονας που άπλα αναπαράγει ότι τον έμαθαν σε σχόλες, και παριστάνει και τον ειδικό και το μεγα επιστήμονα χωρίς να έχει επινόηση τίποτα απολύτως! κάτι τέτοιους παρουσιάζουν στον όχλο για μεγα επιστήμονες, γνωρίζοντας ότι άπλα λένε ότι τους έμαθαν στις σχόλες τους...

Σε μόλις 2-3 χρονιά οχι μονο κατάλαβες ποιοι ειναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά στην Γη, αλλα ανακάλυψες γιατί δεν είσαι σαν αυτούς και πολλά αλλα, όπως και γιατί δήθεν δεν υπάρχουν εξωγήινοι, και χλευάζουν τέτοια θέματα, και τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας,μονο από την παρατήρηση τους μεσώ internet χωρίς να έχεις σπουδάσει ψυχολογία, γενετική αστρονομία κτλ κτλ, η τι έλεγαν οι αρχαίοι, με αλλα λογία πήγες ανάποδα προς την αλήθεια, αρχίζοντας από την παρατήρηση .

Ευτυχώς που κάποιοι εξ αυτών κατα καιρούς μιλάνε πολύ, και άπλα επαληθεύεις αυτά που δεν έχουν περάσει καν από το μυαλό των περισσότερων αν οχι όλων,αν και έχουν διαβάσει αρχαία κείμενα που λένε την αλήθεια που δεν μπορούν να καταλάβουν, ένας άλλο λάθος ειναι ότι τα βλέπουν όλα ελληνοκεντρικά ενώ εκείνα τα χρονιά η έννοια της χωράς δεν υπήρχε καν πάρα μονο φυλές... Και ενώ λοιπόν ειναι γραμμένα από πολλές διαφορετικές πήγες, 2000 χρονιά μετά δεν έχουν ιδέα για τίποτα και δεν υπάρχουν εξωγήινοι! και που να ήξεραν τι γίνεται κάτω από την μύτη τους οι μάζες, , ειδικά συγκεκριμένα άτομα που τους άφορα άμεσα, την ταινία They Live την ξέρετε? προφανώς γνωριζει και αυτός που έγραψε το σενάριο , μάλιστα επειδή φοβούνται μην τα πεις δημοσιά και δεν προλάβουν να τα εξαφανίσουν , παρακολουθουν στενά τι βάζουμε, αφού πρώτα έχουν κάνει τον όχλο να λέει για θεωρίες συνωμοσίας και να διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους, και να ζει όλη του την ζωή στην κυριολεξία στην σπήλια του Πλάτωνα και να θεωρεί ως σοβαρά θέματα τις σκιές, αυτός ειναι ο "πολιτισμός" της Γης, γιαυτό δεν έχει νόημα να εμφανιστούν "κάλοι εξωγήινοι" (!) όπως δεν έχει νόημα να κάτσεις να εξηγείς σε άτομα που από "κατασκευής τους" χλευάζουν οχι μονο ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν,αλλα και για να παρασύρουν και τους άλλους στο επίπεδο τους δηλαδή ειναι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα που ρίχνουν το επίπεδο νόησης.

Για αυτούς ο Tesla έλεγε θεωρίες συνωμοσίας και ηταν ηλίθιος όταν έλεγε για εξωγήινους, αλλα απολαμβάνουν τις εφευρέσεις σήμερα που δεν ηταν θεωρίες συνωμοσίας! και αν είχε γεννηθεί στο μεσαίωνα θα τον είχαν κάψει στην πυρά ως αιρετικό!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications