Σταμάτης Γονίδης: «Κάτι μας κρύβουν, ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε αμφιβολίες για το τι κρύβεται πίσω από τον κορωνοϊό σε συνέντευξή του στον Αlpha, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται». Στο βίντεο που έδωσε ο Alpha σήμερα στη δημοσιότητα, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε πως δύσκολα οι πολίτες θα δεχθούν να μπουν σε δεύτερη καραντίνα, ενώ μίλησε και για τη θεωρία συνωμοσίας με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Γκέιτς.

Όπως είπε: «Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Κλεινόμουν και μόνος στο σπίτι μου, είναι η δουλειά μου αυτή. Γράφω, ασχολούμαι με πνευματικά θέματα, διαβάζω…

Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Αν δεν θέλαμε, δεν θα μπαίναμε. Όλος ο κόσμος είχε καταλάβει οτι έπρεπε να προφυλαχθεί από αυτό. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία.

Θέλαμε πιστεύω και μείναμε σε καραντίνα, αλλά όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις, άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Δεν μιλάω μόνο για τους Έλληνες, γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά.

Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία. Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης. Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία και εμείς οι Έλληνες και η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, γιατί ξέρουμε ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ και πρέπει να μειωθεί. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Οι συνωμοσίες είναι πολλές. Το μυαλό του ανθρώπου σκέφτεται πολλά γύρω από αυτό, βλέπει ενημερώνεται και κάτι πιστεύω ότι του κρύβουν. Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια που έλεγε κάθεσαι σε μία οθόνη και ότι σου λένε κάνεις. Ήταν προφητικό αυτό το τραγούδι. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται.

Ανησυχώ για τους άλλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή, άρα έχω εξικοιωθεί με αυτό το θέμα. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Αυτή τη στιγμή ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή».

Δείτε τη συνέντευξη του Σταμάτη Γονίδη:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications