Πατέρας Ε. Τοπαλούδη: «Να γίνουν τα ισόβια επιτέλους ισόβια για τέτοιους εγκληματίες» (βίντεο)

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε σε εκπομπή του Mega για την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και για την εισαγγελέα της δίκης.

Ο κ. Τοπαλούδης μίλησε για τις πιο κρίσιμες και συγκλονιστικές στιγμές που έζησε από τη στιγμή που του ανακοινώθηκε ο θάνατος της κόρης του, με κορυφαία τη στιγμή που έμαθε τι ακριβώς συνέβη στο παιδί του.

Ερχόμενος στη δικαστική διαδικασία, δεν περίμενε καμία αλλαγή στη συμπεριφορά των δραστών και δεν διαψεύστηκε. Αναφέρθηκε στην εμπειρία της δίκης και τις συμπεριφορές και αντιδράσεις των παρευρισκόμενων, αλλά κυρίως στη στάση και τα λόγια της εισαγγελέως που σχολιάστηκαν από πολλούς.

"Η εισαγγελέας στάθηκε στο ύψος της και έθεσε τον πήχη της ελληνικής δικαιοσύνης πολύ ψηλά", δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης και πρόσθεσε πως η εισαγγελέας ήταν "η φωνή της Ελένης". Ήταν η καταλληλότερη και πλέον αρμόδια για να αναλάβει την υπόθεση και να βγάλει τη σχετική απόφαση.

Για την ίδια την ποινή υποστήριξε πως ήταν ομόφωνη και ήταν η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να επιβληθεί.Τώρα αυτό που ζητάνε ως οικογένεια είναι "να γίνουν τα ισόβια επιτέλους ισόβια για τέτοιους εγκληματίες και βιαστές".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications