Ο «υπόδικος» Κασιδιάρης “θέλει να κρύψει τη σβάστικα”  και ιδρύει νέο κόμμα www.news247.gr!

Από www.news247.gr: Την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιαδιάρης, εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο υπόδικος πολιτικός, μετά το οριστικό διαζύγιο με το "φύρερ" της οργάνωσης και πολιτικό του μέντορα Νίκο Μιχολιάκο ανήγγειλε την ίδρυση του "νέου κόμματος Ελλήνων, που σύμφωνα με τον ιδρυτή του "θα αντιταχθεί στο βρώμικο πολιτικό σύστημα".

Κάλεσε σε μαζική εγγραφή στα μητρώα του νέου φορέα και τόνισε ότι η διαφωνία του με τη Χρυσή Αυγή είναι πλήρης αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχέδιο ριζική αναδιοργάνωσης που πρότεινε.

Σε μία επίδειξη ακροδεξιάς ρητορείας ο Κασιδιάρης τόνισε ότι η Ελλάδα δέχεται επίθεση και ότι άγνωστοι έχουν σχεδιάσει γι' αυτήν πρόγραμμα εγκαθίδρυσης νέου πληθυσμού.

Γνωστός ο άνθρωπος, γνωστές και οι τακτικές του.
Κατά το βαρύ κατηγορητήριο ο Κασιδιάρης «διευθύνει, κατευθύνει, καθοδηγεί, εκπαιδεύει και καθορίζει το πλαίσιο δράσης της Χρυσής Αυγής ενώ εθεωρείτο ως ο άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Γιώργου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με προστατευόμενο μάρτυρα μάλιστα "ο Κασιδιάρης έκανε μαθήματα ιδεολογικά, μας έλεγε για την περίφημη “σπορά των ηττημένων”, είχαμε το σύνθημα “Rudolf Hess, στον τάφο σου μην κλαις, εμείς θα αναστήσουμε και πάλι τα SS”¨.

----

Ως αρθρογράφος δεν εμφανίζεται κανένας πάρα την πληθώρα συμμοριτών που διαθέτει, σε αυτή την "έγκυρη και ανεξάρτητη πηγή" (το σφυροδρέπανο λείπει από το σήμα), και στο Alexa στην Ελλάδα ειναι στο 32, κάτι τέτοιες σελίδες διαβάζουν ορδές κοιμισμένων τόσα χρονιά και δεν έχουν ιδέα για τίποτα, στην κυριολεξία για τίποτα με άμεσες επιπτώσεις στην ζωή τους.

Παλιότερα η ίδια αυτή έγκυρη πηγή είχε βάλει ένα Post για "τα ψέματα της Χούντας", η δήθεν αρθρογράφος που έγινε και ιστορικός εκτός από συμμορίτισσα μεταξύ τοσο άλλων ψεμμάτων που έγραφε, έγραφε ότι για την εισβολή στην Κύπρο ευθύνεται ο Παπαδόπουλος ενώ όταν έγινε η εισβολή είχε ήδη ανατραπεί σχεδόν ένα χρόνο πριν και ηταν σε κατ' οίκον περιορισμό, από τον Ιωαννίδη ο οποιος επεδίωξε και την ανατροπή του αρχιεπισκόπου Μακαρίου και οργάνωσε το Πραξικόπημα του 1974 με αποτέλεσμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο που το παραδέχονται σε μια άλλη έγκυρη πηγή τους ονόματι wikipedia.org. Η συμμορίτισσα σημιτικής ράτσας πάνω στο πανικό της να γράψει ψέματα δεν κοίταξε καν τι γράφουν εκεί ώστε να λένε τα ίδια (!), και αυτα ειναι πταίσματα μπροστά σε αλλα τερατώδες ψέμματα, αυτές ειναι οι έγκυρες πήγες που διαβάζουν οι Νεοέλληνες επι χρονιά, και βγαίνουν και πρώτη μούρη και με εικόνες στην αναζήτηση google. Αν δούλευε ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων πολλές έγκυρες πήγες με 700.000 like θα είχαν κλείσει για δόλια διασπορά ψευδών και εξαπάτηση στα πάντα.

Τέλος επειδή παρατράβηξε το αστείο με τους ελληνόφωνους που έχουν κάνει μηδαμινή απήχηση στο facebook επι ένα μηνά μεταξύ τόσων άλλων που έχουν κάνει και μεσώ της δήθεν ανεξάρτητης ELLHNIKA HOAXNES και προωθούν δίκες σελίδες, αν δεν γίνει τίποτα με την σημιτική δικαιοσύνη τους που καλύπτει τις αληθινές ιουδαϊκές εγκληματικές οργανώσεις τους που καθοδηγούν τα χρήσιμα ορκ γνωστοί και ως κομμουνιστές με νοημοσύνη που δεν ξεπερνάει αυτη ενός σκύλου αλλα άκρως μοχθηροί, υπάρχει άλλο σχέδιο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications