Tα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα από όσο είχαν εκτιμηθεί αρχικά

Με το internet διαπιστώνεις τι ηλιθιότητα επικρατεί στην Ελλάδα με εντελώς ηλίθιους με πτυχία και μεταπτυχιακά να σχολιάζουν παντού την μια ηλιθιότητα μετά την άλλη και ως δεδομένη και παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους . Οι άνθρωποι που δεν έχουν γνώση μιλάνε περισσότερο από εκείνους που ξέρουν. Ως γνωστόν ένας άδειος τενεκες κάνει περισσότερο θόρυβο από ένα γεμάτο..!

Γιαυτό η σελίδα μας έγινε στόχος των ελληνόφωνων από την αρχή σχεδόν, ενώ κάτι άλλες τύπου pentostalagma makeleio δεν ενοχλούν και μετά από αυτό το Post έδωσαν εντολή για ελάχιστη μείωση απήχησης στο facebook χωρίς καν να το βάλεις στο facebook..(!)

Μέτα από ερευνά το 2017 για το πνευματικό επίπεδο σε διάφορους Νεοέλληνες (μη ευρωπαϊκού γένους) χωρίς πτυχία ψυχολόγου ,διαπιστωθεί ότι το να μιλάς για θέματα που δεν μπορουν να καταλάβουν, ειναι σαν μιλάς σε μαϊμούδες, εκτός ότι λένε ότι ηλιθιότητες τους έχουν εκπαιδεύσει από τα σχολεια καθεστωτικές και "πατριωτικές" σελίδες, μεταξύ άλλων έχουν 20 φόρες περισσότερες πιθανότητες να διαπράξουν εγκλήματα, ειναι οξύθυμοι ύπουλοι και πολλά άλλα.

Ρωτάς έναν Νεοέλληνα αραβικής ρατσας (με καθαρό ελληνικό DNA) για τον Καντάφι και λέει δικός τους ηταν! και τους λες αφού ηταν δικός γιατί τον έσφαξαν? ουγκ ουγκ! δεν ήξερε τι να πει, αυτό δείχνει ότι πολλοί Νεοέλληνες κάνουν δεδομένα πράγματα που δεν έχουν λογική καν,κάτι που βλεπεις παντού στο ίντερνετ ο κάθε ηλίθιος αναπαράγει ένα σορό ηλιθιότητες ως δεδομένες..

Τελευταίο παράδειγμα ένα post που γυρίζει πολλές σελίδες και άφορα αυτό:

Το γερμανικό υπουργείο Υγείας παρουσίασε την Ελλάδα ως «παιδί» της Τουρκίας

Δείτε όλες τις σελίδες που το έβαλαν και άπλα διαβάστε τα σχόλια σε αυτές η στο facebook! από τα 100 σχόλια μονο έναν σκεπτόμενο θα βρείτε να σχολιάζει τα αυτονόητα, όλοι οι άλλοι σχολιάζουν τις γνώστες ηλιθιότητες και βλέπουν όλη την Γερμανία ως ένα πρόσωπο(!)

Η σελιδα μας ενόχλησε και γιατί μεταξύ άλλων στο παρελθόν βάλαμε ότι η Γερμανία δεν ειναι καν κράτος εκτός ότι επι χρονιά ηταν υπό τριπλή κατοχή, την εξουσία την εχουν συμμορίτες ίδιοι με αυτούς στην Ελλαδα και οι δε σημερινοί Γερμανοί στην πλειοψηφία τους δεν ειναι γνήσιοι Γερμανοί μετά το 1945, όλα αυτά όταν όλες οι έγκυρες πήγες τους συμπεριλαμβανομένου "πατριωτικές" νεοελλήνων,επι χρονιά έλεγαν ότι η Γερμανία επιβαλει μετρά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα οι ναζι Γερμανοί(!) η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας από μορφωμένους ηλίθιους με λίγα λογία, αν και αυτή η προπαγάνδα έχει αρχίσει ως συνήθως από συμμορίτες και την αναπαράγουν διάφοροι που παριστάνουν τους πατριώτες,όλα αυτά ειναι η κορφή του παγόβουνου/ηλιθιότητας που επικρατεί, γιαυτό κάνουν party οι συμμορίτες και λένε ψέμματα στα πάντα εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας οτι η πλειοψηφία τα κανει δεδομένα και παρασύρει τους υπολοίπους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications