Μήνυση από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στο Ράδιο Αρβύλα για το αισχρό βίντεο με τη Θεία Κοινωνία

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καταθέτει σήμερα Τρίτη 5 Μαίου 2020 μήνυση στον εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών για το αισχρό και βλάσφημο βίντεο της εκπομπής ΄΄Ράδιο Αρβύλα΄΄.

Του Καραγιάννη Ανδρέα*

Σε μια εποχή δύσκολη, σε καιρούς που η κοινωνία και η Πίστη δοκιμάζονται όσο ποτέ κάποιοι επέλεξαν να κινηθούν με προκλητικό και χυδαίο τρόπο προσβάλλοντας τα Ιερά και τα Όσια αυτού του Έθνους προσδοκώντας λίγη αναγνωρισιμότητα. Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE θα πράξει ως οφείλει σήμερα τα δέοντα βάσει του Αντιρατσιστικού Νόμου.

Η επίθεση στην Ορθοδοξία από αρκετές πλευρές είναι πλέον φανερή όμως κάθε τέτοια σκοτεινή προσπάθεια θα καταπέσει.

Ως χριστιανοί, εμείς έχουμε την πίστη ότι η θεία Κοινωνία είναι η ίδια η ζωή. Άλλωστε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν είναι ούτε ανόητοι, ούτε φρενοβλαβείς, ούτε αμόρφωτοι για να βάλουν τη ζωή τους και τη ζωή των δικών τους σε κίνδυνο.

Όλοι όσοι νοιάζονται για την δήθεν προστασία της ζωής των Χριστιανών, ας κοιτάξουν τα του οίκου τους και ας προσπαθήσουν να περιορίσουν ή να κρύψουν το μίσος που τρέφουν για την Ορθοδοξία και την Εκκλησία.

Ό,τι και να κάνουν, όσο και να προσπαθούν, όσο και να ασθμαίνουν οι μεν και οι δε, είναι σίγουρο πως κάποτε θα έρθει η ευλογημένη ώρα, που η ύψιστη Σωτηριολογική σημασία αυτού του Μυστηρίου, θα αναδυθεί στην παγκόσμια επιφάνεια και θα θριαμβεύσει.

*Ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, δικηγόρος και συγγραφέας, γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, Πολιτικών Επιστημών και Νομικής.

ekklisiaonline

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications