Το αίνιγμα του άφθαρτου σώματος της  Julia Peta

Η Julia Peta πέθανε κατά τον τοκετό το 1921 μαζί με παιδί της. Και οι δύο θάφτηκαν σε φέρετρο σε νεκροταφείο στο Σικάγο. Αλλά λίγα χρόνια αργότερα, η μητέρα της Julia άρχισε να βλέπει περίεργα όνειρα στα οποία εμφανιζόταν η Julia και έλεγε ότι ήταν ζωντανή ..

Το νεκροταφείο Mount Carmel είναι γνωστό ως ο τελευταίος χώρος ανάπαυσης πολλών επισκόπων και αρχιεπισκόπων του Σικάγου, καθώς και μεγάλος αριθμός γκάνγκστερ, συμπεριλαμβανομένου του Al Capone. Ωστόσο, ένας από τους πιο δημοφιλείς τάφους σε αυτό το νεκροταφείο ανήκει σε μια νοικοκυρά ιταλικής προέλευσης της Julia Buccole Petta.

Η γυναίκα πέθανε κατά τον τοκετό το 1921 σε ηλικία 29 ετών, το παιδί της δεν επέζησε και θάφτηκε μαζί της σε ένα φέρετρο. Η Julia τοποθετήθηκε στο φέρετρο με ένα όμορφο λευκό νυφικό, και η ταφόπλακα έγραφε το το ψευδώνυμο "Ιταλική νύφη".

Μετά την κηδεία της η οικογένειά της μετακόμισε στο Λος Άντζελες, πέρασαν 5 χρόνια και ξαφνικά η μητέρα της άρχισε να βλέπει το ίδιο επαναλαμβανόμενο όνειρο στο οποίο η Julia της έλεγε ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Αυτά τα όνειρα την στοίχειωναν επι ένα χρόνο, και πλέον δεν μπορούσε να το αντέξει, επέστρεψε στο Σικάγο και άρχισε να ζητά να γίνει εκταφεί της κόρης της. Υποψιάστηκε ότι η Julia θα μπορούσε να είχε θαφτεί ζωντανή και ότι το ανήσυχο πνεύμα της κόρης της θα σταματήσει να έρχεται στα όνειρά της αν άνοιγε τον τάφο της.

Τελικά έγινε εκταφεί . Μέτα 6 χρόνια το φέρετρο είχε ήδη υποστεί μεγάλη ζημιά στο εξωτερικό, αλλά όταν το καπάκι αφαιρέθηκε από το φέρετρο, είδαν μέσα το άφθαρτο σώμα της Julia. Φαινόταν σαν να είχε ταφεί μια μέρα πριν . Δεν υπήρχαν σημάδια αποσύνθεσης σε αυτό.
Ταυτόχρονα, το σώμα του νεκρού γιου της, που ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και δίπλα της, είχε γίνει αποσύνδεση και είχε μείνει μονο ο σκελετός .

Κατά τη διάρκεια της εκταφής, υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που σοκαρίστηκαν από θέαμα και ήθελαν να βεβαιωθούν ότι η Julia ήταν πραγματικά νεκρή και δεν κοιμόταν (ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο ακούγεται). Άρχισαν να αγγίζουν το πρόσωπο και τα χέρια της, και στη συνέχεια ανέφεραν ότι το δέρμα της ήταν μαλακό και τα μάγουλα της ήταν ροζ και όχι όπως ειναι σε νεκρούς.

Εάν πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις από γιατρούς ειναι άγνωστο, αυτό που ειναι γνωστό ειναι ότι στο τέλος αναγνωρίστηκε ως νεκρή και πάλι, και στη συνέχεια αποφασίστηκε να την θάψουν ξανα με ίδιο φέρετρο. Ταυτόχρονα, παρέμεινε ασαφές γιατί 6 χρόνια μετά το θάνατό της δεν έγινε αποσύνδεση του σώματος της.

Μερικά χρόνια αργότερα, ορισμένοι εμπειρογνώμονες πρότειναν ότι δεν έγινε αποσύνδεση της λόγω του ειδικού τύπου εδάφους σε αυτό το μέρος του νεκροταφείου χωρίς να εξηγούν πως έγινε στο μωρό που ηταν διπλά της.

Η πιο δημοφιλής εξήγηση ειναι η χριστιανική που λέει ότι η Julia Peta ήταν πολύ ευσεβής και μετά το θάνατο της έγινε άγια. Επομένως, λένε, ότι ο Κύριος έκανε το σώμα της άφθαρτο. Ταυτόχρονα, μέχρι σήμερα, δεν έχει ξανα γίνει εκταφεί από ποτέ και δεν είναι γνωστό σε ποια κατάσταση είναι τώρα το σώμα της.

Ωστόσο, τα όνειρα της μητέρας της που δεν ηταν συνέπεια της θλίψης από το θάνατο της κόρης της μετά από τόσα χρονιά, και το γεγονός ότι δεν έγινε αποσύνδεση στο σώμα της Julia, δεν ειναι τα μονά περίεργα. Μετά την κηδεία της Julia Peta, ένα φάντασμα γυναίκας με λευκό φόρεμα άρχισε να εμφανίζεται συχνά στο νεκροταφείο.

Τις περισσότερες φορές το έβλεπα να τριγυρνάει ανάμεσα σε τάφους κοντά στον τάφο της Julia, το ίδιο φάντασμα το έβλεπαν και στην οδό Harrison. Ο τάφος της Julia βρίσκεται κοντά στην είσοδο του νεκροταφείου, από τον οποίο περνά αυτός ο δρόμος.

Και υπάρχει μια ιστορία με ένα μικρό αγόρι και το πιθανό φάντασμα της Julia Peta. Αυτό το αγόρι ξεχάστηκε κατά λάθος στο νεκροταφείο από την οικογένειά του μετά απο μια κηδεία, και όταν επέστρεψαν στο νεκροταφείο για να το βρουν, είδαν μια γυναίκα με ένα λευκό φόρεμα να περπατάει προς αυτούς και να κρατάει το παιδί τους από το χέρι. Όταν η γυναίκα έφτασε στην οικογένεια και τους παρέδωσε το παιδί, εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications