Ισόβια και κάθειρξη 15 ετών για τους δύο κατηγορούμενους 5-6 χρονιά έξω θα ειναι

Ομόφωνα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλλε στους κατηγορουμένους για τον ομαδικό βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, την ποινή των ισοβίων και 15 χρόνια κάθειρξη. Μία ποινή που ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας, λίγο νωρίτερα. Μάλιστα, η εισαγγελική λειτουργός επεσήμανε στο δικαστήριο ότι δεσμεύεται να επιβάλλει ποινή για το αδίκημα του βιασμού με τον επιεικέστερο νόμο, που ίσχυε κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.

Υπενθυμίζεται ότι με τις αλλαγές στο νέο Ποινικό Κώδικα για το αδίκημα του βιασμού προβλέπεται ακόμη και ισόβια κάθειρξη. Νωρίτερα το δικαστήριο είπε ομόφωνα όχι στα αιτήματα των κατηγορουμένων για την αναγνώριση ελαφρυντικών. Αυτήν την ώρα οι δικαστές έχουν αποσυρθεί για να ανακοινώσουν την απόφασή τους επί των ποινών. Νωρίτερα η εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη όλων των αιτούμενων ελαφρυντικών. «Δεν αξίζουν κανένα ελαφρυντικό» ανέφερε και το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη σήκωσε εντός της αίθουσας φωτογραφίες της κόρης του.

«Αλήθειες δεν άκουσα. Οι κατηγορούμενοι δεν έδειξαν μεταμέλεια και με τη στάση τους ενέπαιζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης το δικαστήριο και συνεχίζουν να διασύρουν τη μνήμη της Ελένης. Υπήρξε έλλειψη ειλικρινούς θέσης μέχρι το τέλος» ανέφερε κατά την αγόρευση της, κάνοντας λόγο για «ηθική διαστροφή του χαρακτήρα των κατηγορουμένων την ώρα που τα στοιχεία της δικογραφίας βοούν».

Η εισαγγελέας υποστήριξε ότι η συγγνώμη που ακούστηκε δεν ήταν ειλικρινής, ενώ επισήμανε: «Ένας εγκληματίας μπορεί να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή. Ποια μεταμέλεια, η καλή συμπεριφορά μετά την πράξη… Η Ελένη θα ζούσε, αλλά αποφάσισαν να την εξαφανίσουν να την πάνε στη θάλασσα να τη φάνε τα ψάρια» τόνισε.

Κατά περίπτωση οι δυο κατηγορούμενοι αιτήθηκαν τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη, της καλής συμπεριφοράς στο δικαστήριο, του πρότερου σύννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας. Επιπλέον, ο Ροδίτης ζήτησε να του αναγνωριστεί ακαταλόγιστο ή επικουρικά μειωμένος καταλογισμός.

Μόλις ξεχαστεί το θέμα θα τους βγάλουν, αφού έστειλαν υποκριτικά την γνωστη για "συμπαράσταση" στην μητέρα της Τοπαλούδη αμέσως καταλαβαίνεις πολλά :

Πρόκειται για δολοφόνους από το σινάφι τους (ράτσα τους) οπως ειναι εξάλλου όλα τα εγκληματικά στοιχειά και όλοι αυτοί που πανε την κοινωνία στο πάτο, και που δεν έχει προσέξει κανένας ότι όλοι οι μοχθηροί έχουν μαρξιστικές τάσεις και τάσεις προς κακό και τον σατανισμό, πάρα το γεγονός ότι τους βλεπεις Live με το ίντερνετ και πως προσπαθούν αν εξαπατήσουν τους πάντες ακόμη και με σχόλια, και τα προφίλ τους θρύβουν από εικόνες που παραπέμπουν στο κακό, πως και δεν την έστειλαν για "συμπαράσταση" μιας άλλης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε από σατανιστές και το παρουσίασαν δήθεν ως αυτοκτονία? οι δολοφόνοι της μάλιστα μπορεί να εμφανίζονται σε διάφορες σχετικές και άναρχο-μαρξιστικές σελίδες στο facebook και να γράφουν τα γνωστά για "κακούς φασίστες" και όλα αυτά τα σχετικά,ακόμη και στην κλασική "ψυχολογία" που διδάσκουν γράφουν ότι ο μοχθηρός κατηγορεί τον εχθρό για αυτά που ειναι αυτός στο θύμα εξαπάτησης του, ώστε να φανεί αυτός κάλος και ο εχθρός του ο κακός, αυτό κάνουν επι χρονιά με ιστορικές προπαγάνδες και ψέμματα, και ουδείς γνωριζει ότι η επίσημη πρόσφατη ιστορία που παρουσιάζουν ειναι από το "ίδρυμα" rockefeller και ισχύουν τα αντίθετα από αυτά που λένε. Ενημερωτικά όσοι διαβάζουν αυτές τις "έγκυρες πήγες" (ειδικά την πρώτη) δεν έχουν το δικαίωμα να επικαλούνται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων, τέτοιες έγκυρες πήγες διαβαζουν πολλές γυναίκες και μετά έξω δεν μπορούν να ξεχωρίζουν τους μοχθηρούς και πέφτουν θύματα τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications