Επίθεση με βιτριόλι: «Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε;» ρωτά συνεχώς η 34χρονη

Εγκαύματα στο 93% του προσώπου της έχει η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της για τις έρευνες.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ οι πόνοι συνεχίζονται, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα, η άτυχη γυναίκα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της και οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει.

Αναφερθείς στις συζητήσεις που έχει κάνει μαζί της, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η 34χρονη ρωτά συνεχώς πότε θα πιάσουν αυτή που της επιτέθηκε.

«“Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε;” Αυτό που έλεγε εξαρχής, αυτό λέει και τώρα: Ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε» ανέφερε ο ίδιος.
Έσπευσε, ωστόσο, να σημειώσει ότι σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα.

Τι είπε για τις έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την επίθεση με βιτριόλι
Ερωτηθείς για τις έρευνες της αστυνομίας και τις πληροφορίες ότι οι αρχές είναι κοντά στα ίχνη της μαυροφορεμένης γυναίκας, ο κ. Λύτρας απάντησε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση.

«Δεν έχω ενημέρωση εάν είναι κοντά ή όχι η αστυνομία στον εντοπισμό της δράστιδος» ανέφερε.
Πρόσθεσε, όμως, ότι οι καταθέσεις που έχουν λάβει οι αρχές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αναφορικά με τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για κατάθεση ενός οδηγού ταξί που βρισκόταν στο σημείο, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει για κάποιο πρόσωπο που να έχει δώσει σημαντικά στοιχεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications