Πέτσας: «Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό μένοντας σπίτι» (βίντεο)

Διαφορετικό θα είναι το φετινό Πάσχα για τους Έλληνες λόγω του κορωνοϊου, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, την Πέμπτη.

«Έχουμε ήδη πει ότι φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας, δεν θα πάμε στις εκκλησιές μας. Θα το γιορτάσουμε μένοντας σπίτι», δήλωσε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό μένοντας σπίτι. Έχουμε μέρες και χρόνια να γιορτάζουμε καμία μέρα δεν θα είναι ίδια τα επόμενα χρόνια εάν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε ένα πρόσωπο που αγαπάμε».

Την επόμενη εβδομάδα η κυβερνητική απόφαση για τις Εκκλησίες
Αναφερθείς στην απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι λειτουργίες από την Κυριακή των Βαΐων, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι η πρόταση θα εξεταστεί από την κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα «υπό το φως των τελευταίων επιδημιολογικών γεγονότων».

«Η απόφαση θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, υπό το φως όλων των τελευταίων επιδημιολογικών εξελίξεων στην Ελλάδα», δήλωσε. Φορτίο με γάντια φτάνει στην Ελλάδα
Ο κ. Πέτσας μιλώντας για προμήθειες υγειονομικού υλικού, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι στην Ελλάδα παρατηρούνται «θετικά αποτελέσματα» παρά τον «ακήρυχτο διεθνή πόλεμο», όπως είπε.

«Εν μέσω ενός ακήρυχτου διεθνούς πολέμου προμηθειών, έχουμε θετικά αποτελέσματα στις προμήθειες υγειονομικού υλικού. Σήμερα φτάνει στη χώρα μεγάλο φορτίο με 2,5 εκατ. γάντια» δωρεά εφοπλιστή, δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Πρόκειται για την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου.

Η ενημέρωση έγινε λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν τουλάχιστον 120 κρούσματα του κορωνοϊού ενώ και δυο ακόμη πολίτες έχασαν τη ζωή τους από τον Covid- 19.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications