Θα διαγράφονται τα βίντεο στο YouTube που συνδέουν κορωνοϊό με το 5G ειναι «θεωρίες συνωμοσίας»

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους για να βάλουν φωτιά σε κεραίες 5G, καθώς υποστήριζαν ότι σχετίζονται με τη πανδημία του κορωνοϊού. Το YouTube, αποφάσισε να πάρει μέτρα κατόπιν εντολών από τους γνωστούς και πλέον όλα όσα βίντεο συνδέονται με τις "θεωρίες συνωμοσίας" θα διαγράφονται.

Από εδώ και στο εξής η πλατφόρμα θα διαγράφει βίντεο που παραβιάζουν την πολιτική της, μια κίνηση που έρχεται μετά την ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης του David Icke την Δευτέρα, στην οποία συνέδεσε την τεχνολογία με την πανδημία. Το YouTube είπε πως το βίντεο θα διαγραφεί.

Στην διάρκεια της δυόμιση ωρών συνέντευξης, ο David Icke υποστήριξε πως «υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στο 5G και αυτή την κρίση υγείας». Και όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει τις αναφορές για κεραίες 5G που τους βάζουν φωτιά σε Αγγλία και Βόρεια Ιρλανδία, απάντησε: «Αν το 5G συνεχίσει και φτάσει εκεί που θέλουν να το πάνε, η ανθρώπινη ζωή όπως την ξέραμε, τελείωσε...οπότε ο κόσμος πρέπει να πάρει μια απόφαση».

Το YouTube έχει διαγράψει ήδη δεκάδες βίντεο και ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ σχετικά με τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μην τυχών και ξυπνήσουν οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει γνησίου ευρωπαϊκού γένους ...

Βίντεο που αφορούν αληθινά περιστατικά εξωγήινων, ενοχλητικής αρχαιολογίας κτλ γενικά ότι ενοχλεί, ειναι τόσο πολύ «θεωρίες συνωμοσίας» που τα διαγράφουν, ο όχλος δεν έχει ιδέα για την "στενή σχέση" που έχουν οι συμμορίτες με τους εξωγήινους και μάλιστα τους δαιμονικούς (έτσι ξέρετε το κακό) εξωγήινους, αλλα κάποιος θα πει οκ εδώ δεν ξέρουν αληθινή πρόφαση ιστορία που μπορεί να βρει ο καθένας με στοιχειώδες λογική, σιγά μην ξέρουν για τέτοια θέματα .

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->