Ψάχνουν παραθυράκια για να… σουβλίσουν στα χωριά τους

Αλλάζουν μέχρι και τις μόνιμες κατοικίες τους

Ότι μπορεί να φανταστεί κανείς προσπαθούν να βρουν τρόπο για να βρεθούν στο χωριό τους το Πάσχα. Παρά τις απαγορεύσεις, κάποιοι ψάχνουν… παραθυράκια για να σουβλίσουν στο χωριό τους, όπου επιτρέπεται η μετάβαση μόνο για τους μόνιμους κατοίκους.

Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος μίλησε το πρωί στον ΣΚΑΪ και ανέφερε για ένα από τα κόλπα που σκαρφίζονται ορισμένοι για να μετακινηθούν

«Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν… στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα (στο αμάξι) και θα ξεκινήσουν για Πάσχα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε λέγοντας: «Είναι λίγοι, αλλά το κάνουν… Η ΕΛΑΣ θα είναι στα διόδια δε θα πάει κάνεις στην επαρχία, έχουμε πόλεμο».

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε πως οι αστυνομικοί ευγενικά και με πειθώ θα τους αποτρέψουν να ταξιδέψουν και συνέχισε με: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες που ακούνε τους Έλληνες αστυνομικούς… Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δε μένουμε σπίτι, είμαστε έξω να το σεβαστούν αυτό».

Από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης δήλωσε πως εξετάζονται αυστηρότερα μέτρα για τις μέρες του Πάσχα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «έρχεται περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων μεταξύ των νησιών από τους μόνιμους κατοίκους τους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications