Σε άδεια παραλία  έξω απο το σπίτι της της έκοψαν πρόστιμο- Το παιδί της είχε έντονη επιθετικότητα λέει

Τι γράφουν στο protothema :

Τέτοιου είδους περιστατικά είναι καλό να αποφεύγονται απο τα όργανα της τάξης.Ειδικά οταν μητέρα βγάζει το παιδί της το οποίο εμφανίζει έντονη επιθετικότητα(όπως η ίδια αναφέρει) εξαιτίας του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.» Και σε ενα χώρο όπως την ερημική παραλία της Αλυκής.

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 5 το απόγευμα στην παραλία Αλυκή όπου «δεν υπήρχε άνθρωπος» αναφέρει στο protothema η παραβάτης.

Η νεαρή μητέρα συμπλήρωσε το απαιτούμενο έγγραφο για «σωματική άσκηση» και κατέβηκε στη παραλία Αλυκή που απέχει μόλις 50 μέτρα από το σπίτι της. Μαζί της ήταν ο επτά ετών γιος της και ο σκύλος τους.

«Θεώρησα πιο λογικό να κατέβω για βόλτα κάτω από το σπίτι μου και όχι να μπω στο αυτοκίνητο και να απομακρυνθώ» λέει η ίδια στο protothema. «Η μετακίνηση ήταν για μια ώρα και κατεβήκαμε για να ξεσκάσει ο μικρός ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει ένταση και βγάζει ιδιαίτερη επιθετικότητα» προσθέτει.

Όμως την ίδια χρονική στιγμή, εμφανίστηκε στη παραλία κι ένα περιπολικό όχημα από το Α.Τ Πάρου για έλεγχο. Οι αστυνομικοί πλησίασαν τη νεαρή μητέρα και ζήτησαν τα στοιχεία της. Όταν εκείνη δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το σπίτι της είναι στα 50 μόλις μέτρα απόσταση και πως θα επέστρεφε άμεσα, τα όργανα της τάξεως επέμεναν πως έπρεπε να της κόψουν το πρόστιμο των 150 ευρω.

«Σε μια εντελώς άδεια παραλία, σε μια τόσο μικρή απόσταση από την οικεία μου, περίμενα από τους αστυνομικούς να μην εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους πάνω μου» καταλήγει η παραβάτης.

Το παιδί της είχε έντονη επιθετικότητα λέει εξαιτίας του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.» από αυτό έχει "έντονη επιθετικότητα" η ειναι άλλοι λόγοι? η μαντάμ προφανώς σε όλη της ζωή της ζει μέσα στην άγνοια, και διαβάζει "έγκυρες πήγες"(όπως εκατομμύρια άλλοι), και νομίζουν ότι ο χαρακτήρας διαμορφώνεται ανάλογα πως θα μεγαλώσουν τα "παιδιά" τους(!) δεν λέμε περισσότερα δημοσιά γιατί διαβάζουν οι ελληνόφωνοι που επίσης έγιναν έτσι γιατί είχαν "άσχημα παιδικά χρονιά" και "παιδικά τραύματα" (γελάνε και οι πέτρες), και κάθε φορά που λέμε κάτι ενοχλητικό για το matrix τους που ζουν εκατομμύρια των εκατομμυρίων, δίνουν εντολές στο facebook για μείωση απήχησης μεταξύ άλλων. Ιδιαίτερη τιμή που ασχολούνται ελληνόφωνοι (με καθαρό ελληνικό dna) και έχουν κάνει στοχοποίηση την σελίδας από το 2016... Όσο για τα θλιβερά ανθρωπάκια που υποστηρίζουν έγκυρες πήγες τους? τα χειρότερα έρχονται .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications