Χαρδαλιάς: Πρόστιμο 150 ευρώ εάν δεν φοράτε την… «επικίνδυνη για την δημόσια υγεία» μάσκα!

Στην καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 10 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, αριθμός που ανεβάζει τον συνολικό σε 2.576. Στη συνέχεια ενημέρωσε πως υπάρχει ακόμα ένας καταγεγραμμένος θάνατος από κορονοϊό στη χώρα.

Μιλώντας μετά τον κ. Τσιόδρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: «Τα θετικά αποτελέσματα της πρώτης φάσης μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Η κυκλοφορία του ιού μειώθηκε αλλά και πάλι κατηγορηματικά θέλω να τονίσω ότι ο ιός παραμένει εδώ. Δεν υπάρχει δεδομένη και αποτελεσματική θεραπεία ή εμβόλιο. Η ατομική ευθύνη είναι το μεγάλο μας όπλο. Μέχρι τη Δευτέρα ισχύουν στο ακέραιο τα περιοριστικά μέτρα κίνησης. Συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά θα κάνουν την προσπάθεια δυσκολότερη. Δεν επιτρέπεται να πάμε στο εξοχικό ή στο χωριό».

Αναφορικά με τα στάδια άρσης των περιοριστικών μέτρων, ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε πως:
«Έχουν χρονική απόσταση για να μπορεί να αξιολογείται η κατάσταση. Κάποιες περιοχές θα τεθούν σε καραντίνα αν υπάρξει νέα εστία διασποράς του ιού».

Στη συνέχεια ο υφυπουργός τόνισε πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τόσο από τους εργαζόμενους όσο και τους επιβάτες, στα ταξί, στα κέντρα αισθητικής, στα ιατρεία, στα διαγωνιστικά κέντρα, στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα και στα κομμωτήρια.

Σε καταγραφή τυχόν παράβασης θα επιβάλλεται πρόστιμο της τάξης των 150 ευρώ.
«Τις επόμενες δυο μέρες θα υπάρξουν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Τίποτα δεν τελείωσε μέχρι να υπάρχει εμβόλιο ή φάρμακο. Μέχρι τότε θα ζούμε σε μια νέα καθημερινότητα. Το να βγούμε και να είμαστε ασφαλείς είναι πιο σύνθετο» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και ανακοίνωσε πως παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 17 Μαΐου του εργοταξίου της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στης πτήσεις επαναπατρισμού.

Post A Comment:

4 comments

vasiliaείπε...

Η Γιατρός Carol Baker, ειναιμια άχτιστη γιατρός, , ΡΑΣΙΣΤΡΙΑ, για κλαματα, που εγηνε γιατρός για αλλους λογους που δεν εχουν να κανουν τιποτε με την Επιστήμη. Τέτοιου είδους ξωανα ταβλεπουμε παντου στον ΠΛΑΝΙΤΗ!!

vasiliaείπε...

O Κύριος Χαρδαλιάς, πρεπει να ζητήσει την γνωμη Γιατρού για τις μάσκες, που υποχρεώνει τους Ελληνες να φορούν. συμφωνα με γιατρούς στην Αμερικη, Γαλλια και Ισπανια, οι Μάσκες μπορουν να καταλειξουν στον Θανατο του φωρεα! Ειναι γιατρός ο Κ Χαρδαλιας, η λεει στους Ελληνες, οτι του κατέβει, εκτελώντας τις διαταγες της Κυβέρνησης.

vasiliaείπε...

Το άρθρο για τα Εμβόλια των Κορωνοιων, ειναι τέλειο. ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΕΙ ΣΤΟΝ πλανιτη μας ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΠΟΥΠΟΥΛΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΥΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ= οι Εβραιοι Σιωνιστες εχουν εναν εαν ΣΚΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ,ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΥΘΙΣΜΟ 500 Εκατομοιρια, δηλ, 7 ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.. ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, 1980, οπου γραψανε το προγραμμα τους. Ειναι και στα Ελληνικά!ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝ-FRANKIST κυβερνουν. Ειναι τοdeath Cult which is running the World. Do not confuse them with the Jews in generalThey are terrified of them: THE GOAL OF THEM IS H πτώχευση, η δυστυχία, οι αρρώστιες, για να μας κανουννα γοατισουμε, και ναδεχτουμε αυτους Σ ως Κοσοκρατοτορες, για να μας σώσουν!. Αυτη ειναι η αληθεια.

ATOMείπε...

Τους βλέπουμε live μέσα απο δεκάδες έγκυρες πηγές τους!και πίσω από τους λεγόμενους κομμουνιστές χρήσιμα γκοχιμ στην γλωσσά τους αυτοί ειναι, οπως και έδωσαν εντολή στο facebook για ελάχιστη απήχηση προσωπικά αυτοί

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications