Τι λένε :Πήγαν στα ΚΤΕΛ του Κηφισού με σκοπό να ταξιδέψουν προς τις Σέρρες, όμως έπεσαν σε έλεγχο της αστυνομίας και πλήρωσαν από 300 ευρώ έκαστος.

600 ευρώ καλείται να πληρώσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που ήθελε να ταξιδέψει στην επαρχία, μέσω ΚΤΕΛ. Όπως είπε δεν γνώριζε ότι υπάρχουν περιοριστικά μέτρα εξαιτίας τους κορωνοϊού.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που συνάντησε η κάμερα του OPEN στα ΚΤΕΛ ήθελε να ταξιδέψει στην επαρχία και πήρε πρόστιμο 600 ευρώ, δηλαδή 300 ευρώ στον καθένα.

Όπως ανέφερε το ζευγάρι στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη, δεν γνώριζαν για τα μέτρα απαγόρευσης που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Ζητούν πρόστιμο αλλά δεν ξέρω γιατί.

Μήπως πρώτη φορά ταξιδεύω;», διερωτήθηκε στην κάμερα η ηλικιωμένη κυρία. Και συμπλήρωσε: «Εγώ και τα Χριστούγεννα πήγα Σέρρες και τώρα πάω. Είμαι από τις Σέρρες».

Δείτε το βιντεο απο το open με μουσική υπόκρουση λες και ειναι ταινία θρίλερ και το απειλητικό ύφος στο τέλος:

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications