Μπακογιάννη για κορονοϊό: «Θα υπάρξει μια άλλη είδους παγκόσμια διακυβέρνηση»

Μπακογιάννη για κορονοϊό: Θα συντελεστούν αλλαγές ανάλογες με αυτές του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου – «Θα υπάρξει μια άλλη είδους παγκόσμια διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες» εκτιμά η βουλευτής της ΝΔ

Μπακογιάννη. «Μετά από αυτή την κρίση θα δείτε ότι οι θεσμοί μας θα αλλάξουν άρδην» δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, εκτιμώντας πως οι αλλαγές θα είναι παρόμοιες με αυτές που επέφερε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

«Θα δείτε και ότι οι παγκόσμιοι θεσμοί θα αλλάξουν, θα δείτε ότι και οι αλλαγές που θα συντελεστούν κατά την γνώμη μου -μπορεί κάποιος που να με ακούει να λέει τι λέει αυτή – θα είναι ανάλογες με τις αλλαγές που έγιναν μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα αλλάξουν οι ισορροπίες» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε πως αν και οι χώρες αυτή την περίοδο λειτουργούν περισσότερο σε εθνικό επίπεδο, οι νέες ισορροπίες θα οδηγήσουν σε μια νέα παγκόσμια διακυβέρνηση.

«Ανεβαίνει το εθνικό έναντι του παγκοσμίου, του συλλογικού και του ευρωπαϊκού. Για αυτό και βλέπετε ότι στις χώρες να κοιτάζει ο καθένας τον εαυτό του. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα υπάρξει μια άλλη είδους παγκόσμια διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες. Γιατί κακά τα ψέματα η παγκοσμιοποίηση ήρθε και θα μείνει» ανέφερε.

Post A Comment:

2 comments

Λες και είναι δαιμονισμένη. Λες και έχει καταπιεί τον ίδιο τον Σατανά. Ανοίγει το στόμα της και μόνο χολή ξερνάει. Το κακό είναι, ότι τα κακά σκυλιά, ψόφο δεν έχουν. Θα την υποστούμε για πολλά χρόνια ακόμα, μέχρι να της φράξει Ο Θεός, το βόθρο πού ´χει για στόμα.

vasiliaείπε...

ÔΦωστηρας Μηλησε! Εχει πολλα χρονια ήμουν σε μια δεξειωση,ισως στην Αγγλία.. μιλούσαμε μιαΚυρια,Καίτης ειπα οτι ημουν Ελληνίδα. Η Κυρια μου έδειξε μια ψυληΚυρια,καίμε ρώτησε εαν ηταν Ελληνίδα. Της απήντησε οτι δεν ξερω διοτι ειμαι μακρυά απο τηΕλλαδαπολλα χρονια. Μου ειπε οτι ηΚυρια η πολυ Ψυλη της ειπε οτιειναι Ελληνίδα.Ηκυρια μου ειπε οτι ειναι αδυνατον να ειναι Ελληνίδα, με τον τρόπο που μηλα για την Ελλάδα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications