Γεωργιάδης για Βαρουφάκη: Να ζητήσει συγγνώμη και να επιστρέψει στην Αθήνα..!!

Να επιστρέψει από την Αίγινα και να ζητήσει συγγνώμη καλεί τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ο κ. Βαρουφάκης χρησιμοποίησε τη βουλευτική του ιδιότητα για να ξεφύγει από τα μέτρα. Είναι τελείως λάθος σήμα και τον παρακαλώ να δώσει το καλώ παράδειγμα, να επιστρέψει και να ζητήσει και συγγνώμη. Πράγματι έχουν εξαιρεθεί οι βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης από την εφαρμογή των μέτρων, αλλά έχουμε εξαιρεθεί κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, όχι γενικώς” είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Το να βλέπουμε έναν αρχηγό κόμματος, πρώην υπουργό Οικονομικών, να λέει ‘εμένα δεν με νοιάζει τι λέει το κράτος, εγώ πάω στην Αίγινα να κάνω διακοπές’, είναι παντελώς απαράδεκτο. Και είναι απαράδεκτο ως σήμα προς την ελληνική κοινωνία. Έκανε λάθος , τον παρακαλώ ,με σεβασμό, να πάρει το πλοίο να γυρίσει και να ζητήσει συγγνώμη” πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πηγή: thestival.gr

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Απολαύστε την μάχη μεταξύ Δυo ν Εβραιων, Αδωνη και Ζβαρουφακη!!Σπανιο βεβαια αλλα οταν μαλώνουν ειναι απόλαυση. Εδω εχουμε το Βαρουφάκη απο μεγαλη Εβραικη οικογενρια της Αυστραλίας! Αν θυμαμαι καλα! Ποτε δεν θα δειτε τον βιβλιοπώλη να εμφανίζετε στο Υου Tube. O Βαρουφακης, παντα με άλλους διανοούμενους Εβραιους, τον βλεπουμε. Οι Εβραιοι εχουν μεγαλο σεβασμό για το ονομα απο μεγάλες οικογενιες Εβραϊκές.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications