Γεωργιάδης: «Φοροφυγάδες» οι μακροχρόνια άνεργοι..

Δεν θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ επειδή η κυβέρνηση θεωρεί ότι έχουν λεφτά επειδή εργάζονται αλλά δεν το δηλώνουν!

>Νέο κρεσέντο κυνισμού από τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είπε ότι κυβέρνηση δεν θα δώσει επίδομα στους μακροχρόνια άνεργους επειδή αυτοί εργάζονται αλλά δεν το δηλώνουν, χαρακτηρίζοντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ ως «φοροφυγάδες» που ψεύδονται!

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Kontra για το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ και απαντώντας σε ερώτηση γιατί θα το λάβουν μόνο οι 155.000 από τις 570.000 των μακροχρόνια ανέργων, ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε:

«Γιατί θεωρούμε ότι κάποιος που είναι περισσότερο πίσω (άνεργος για πάνω από 30 μήνες), για να ζει, κάπως στην πραγματικότητα εργάζεται, άρα δεν το δηλώνει. Αν κάποιος είναι μακροχρόνια άνεργος 30 μήνες, 40 μήνες, 50 μήνες και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος, με κάποιον τρόπο άλλο επιβιώνει», δήλωσε ξεκάθαρα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα όσα δήλωσε πριν από τρεις ημέρες, όταν ο κ. Γεωργιάδης αναρωτιόταν «τι να τα κάνει ο κόσμος τα λεφτά;. Πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν;».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications