Κλείνουν οι σελίδες facebook  μέχρι τέλος του μηνά

Κλείνουν οι σελίδες facebook δηλαδή δεν ειναι Δημοσιευμένες πλέον, λόγο ότι κατόπιν εντολής των "γνωστών" έχουν μηδαμινή απήχηση από την αρχή του μηνά .. Εκτός ότι γενικά είχαν ελάχιστη απήχηση σε σχέση με άλλες σελίδες που δεν ενοχλούν συμπεριλαμβανομένου κάτι ψευδό-πατριωτών που επι χρονιά δεν έχουν καμιά ενόχληση αφού ειναι σαν δούρειοι ίπποι και βοηθούν στην αποχαύνωση, οι ελάχιστες σελίδες που αξίζουν επίσης έχουν ελάχιστο κόσμο αφού δίνουν εντολες και στην google να μην βγαίνουν στην αναζήτηση..

Πριν γίνει η ελάχιστη απήχηση κάτι πήγε λάθος στον περιορισμό απήχησης που κάνουν επι χρονιά και ξαφνικά ανέβηκε η απήχηση, και λόγο ότι κάθονται στα σπίτια, αλλα οχι για πολύ...Μεταξύ άλλων εχουν δώσει εντολή στο adsense της google για ελάχιστο κέρδος,πέραν τις αναφορες μόνιμος σε ενοχλητικά post για δήθεν σ@ξουαλικό περιεχόμενο . Ώστε να μην έχεις καν κέρδος να πληρώνεις το domain name ...

Σε έναν λαό που διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους χωρίς να το ξέρει, δεν περιμένεις να στηρίζει όσους του λένε αλήθειες, το 2017 προς έκπληξη διαπιστωθεί ότι έχει εξαπατηθεί και ένα συγκεκριμένο γένος,και έχει πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων που ειναι οι περισσότεροι στο Ελλαδιστάν, όποτε έγινε κατανοητό ότι δεν έχει νόημα να λέει ένας τα αυτονόητα και όλοι οι άλλοι να λένε τις ίδιες ηλιθιότητες , παριστανοντας τους έξυπνους και τους απόγονους των αρχαίων...Tα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα από όσο φαίνονται..

Όπως είχε γράψει μια όλοι λενε τα ίδια ήρθες εσύ ο έξυπνος να πεις ότι δεν ειναι έτσι? μα ακριβώς γιαυτό τους αποκαλώ Νεοέλληνες, εκτός ότι πολλοι στο ίντερνετ ειναι λαμογια και παριστάνουν τους πατριώτες μονο και μονο για έχουν κόσμο για κανένα άλλο λόγο, και άπλα αναπαράγουν ότι βρουν,εκτός οτι έχουν κατακλέψει όλα τα άρθρα μας, πολλοι εξ αυτών δεν έχουν καν ένα δικό τους άρθρο, γιαυτό και δεν τους ενοχλούν τόσα χρονιά. Μεταξύ άλλων δεν έχουν καμιά σχέση με θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης..και μυστικισμού (φόβος και τρόμος για ελληνόφωνους γιατί εδώ ειναι όλα τα μυστικά, γιαυτό βάζουν και τα ορκ να λένε θεωρίες συνωμοσίας), προφανώς δεν έχουν σχέση γιατί ειναι με "καθαρό ελληνικό DNA" και τα Μαντεία στην Αρχαία Ελλάδα τα είχαν κτίσει για να λένε "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" για πολλούς Νεοέλληνες..

Η μηδαμινή απήχηση δεν ειναι λόγο δήθεν fake news όπως αυτά που βγάζουν μεσώ αυτής της σελίδα τους :

Στις 2 Απριλίου το BussinesToday, μεταξύ και άλλων πολλών σελίδων τοσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας δημοσιεύουν πως δικηγορικές εταιρίες της Αμερικής μηνύουν την κινεζική κυβέρνηση και το εργαστήριο στην Ουχαν για το οτι ο ιός ειναι κατασκευασμένο βιολογικό όπλο. Μήνυση 30 τρισ. δολαρίων κατά της Κίνας από δικηγόρο στις ΗΠΑ...

Αφού έχουν κάνει μείωση απήχησης σε ανεξάρτητες πήγες έβαλαν και αυτό, η υποκρισία σε άλλο επίπεδο :

Ξέρετε πολλές σελίδες με 1000 like σε κάθε post και δεκάδες σχόλια υπέρ να αλληλοϋποστηρίζονται και χλευάζουν οποιος γράψει κάτι αντίθετο? οι ίδιοι και ίδιοι σε όλα τα post, τα προφίλ τους τα έχει κοιτάξει κανένας? .

Ένας εξ αυτών εμφανίζεται όποτε κάνουν επίθεση και γραφει ειρωνικά σχόλια τέτοιου τύπου:

O ίδιος προ ετών που επίσης έκαναν επίθεση στην σελίδα γιατί βάλαμε αυτά δεν είπε κανένας από αυτές τις ψευδό-πατριωτικές σελίδες, (μάταια όπως αποδείχθηκε),έγραφε να πάω να βρω τους άριους(!), οι Νεοέλληνες δεν ξέρουν από αυτά όπως δεν ξέρουν πολλά αλλα που αν τα γράψεις δημόσιο την άλλη μέρα σε έχουν δολοφονήσει,από αυτό προκύπτει ότι ειναι ελληνόφωνος και οχι κάποιος Νεοέλληνας..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications