Δεν Είναι Άνθρωποι Ούτε Εξωγήινοι. Είναι και τα Δύο

Κάποιος σχολίασε σε σχετική ομάδα ότι μπορεί οι εξωγήινοι να ειναι ανάμεσα μας, άγνωστο αν υπάρχει ακόμη το σχόλιο του και δεν το έσβησαν δημοκρατικά πάντα. Ένα σχετικό ποστ επίσης γράφει τα παρακάτω:

Έχετε εξετάσει ποτέ την πιθανότητα ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν ανθρώπινα και εξωγήινα όντα που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη;

Το βίντεο, εξηγεί αυτή την περίπτωση καθώς και το κίνητρο που υπάρχει πίσω από αυτή την υπόθεση,
Εξωγήινα όντα έχουν έρθει από μεγάλες οικογένειες άλλων αστέρων ή κόσμων, με προσωπικές αποστολές που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη διαδικασία που περιλαμβάνει την άνθηση της ανθρώπινης συνείδησης αλλά και την προστασία και εξέλιξη της ζωής στη Γη, σε αυτή την κρίσιμη εποχή.

Μερικά από τα πιο έμπειρα αυτά όντα, είναι υβριδικά όντα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μαρτύρων που τους συνάντησαν, με απώτερο σκοπό να μας καθοδηγήσουν και να μας εμπνεύσουν.

They Are NOT Human or Alien……They Are BOTH, the Hybrids Are Here!

Μη διαθέσιμο βίντεο(!) https://youtu.be/8TUfzRDRsXs

Το βίντεο δεν υπάρχει ειναι τοσο "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" που εξαφανίσουν μονο την υπόνοια ότι οχι μονο υπάρχουν εξωγήινοι αλλα ειναι εδώ!

Προ ετών διαπιστωθεί ότι οι συμμορίτες εκτός από να τσιρίζουν για φασίστες όλη μέρα, τους βάζουν να χλευάζουν και τέτοια θέματα μεταξύ άλλων. Και εδώ ειναι που είπες ότι θα έχουν πολύ σοβαρό λόγο. Πράγματι ελάχιστοι γνωρίζουν για τον ενεργό ρόλο στο πλανήτη των εξωγήινων και συγκεκριμένα των ερπετών και των Γκρι εξωγήινων δούλων τους, που ειναι πολύ κοντά σας (αλλα οχι με τον τρόπο που νομίζετε) τοσο πολύ που έχουν άμεση επιρροή στην ζωή σας. Και δρουν όπως οι ιοί στον πλανήτη : Όποιος κατάλαβε κατάλαβε καθώς το θέμα ειναι περίπλοκο και σας έχουν εκπαιδεύσει με τέτοιο τρόπο και εκτός πραγματικότητας ώστε να μην καταλαβαίνετε τίποτα.

Μοιάζει με ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλα σας έχουν κοροϊδέψει σε πληθώρα θεμάτων πιο εύκολα από όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί το 2015, και εκατομμύρια διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και δεν καταλαβαινουν τίποτα. Αυτό που παραμένει άγνωστο ειναι αν έχουν κάποιου είδους επιπτώσεις όλοι αυτοί σε πνευματικό επίπεδο μετά τον θάνατο τους, και εδώ έχουν βάλει χέρι και λένε δεν υπάρχει τίποτα μετά τον θάνατο, και εξαφάνισαν από τα κανάλια τους εκπομπές με τέτοια θέματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications