Αινιγματικό φωτεινό αντικείμενο κάνει την εμφάνισή του στον ουρανό της Βρετανίας

Ένα παράξενο θέαμα στον ουρανό της Αγγλίας έκανε αρκετούς χρήστες του Διαδικτύου να ξύνουν το κεφάλι τους με απορία για το περί τίνος πρόκειται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CambridgeshireLive, ένας κάτοικος του Κεϊμπριτζσάιρ κατόρθωσε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες του παράξενου συμβάντος, χωρίς ωστόσο η αυθεντικότητά τους να έχει ακόμη εξακριβωθεί.

«Έμοιαζε σαν ένα πολύ παχύ chemtrail. Σαν ένα κοντό, αδύνατο σύννεφο», σχολίασε ο Τζέρι Άντεργουντ που τράβηξε τις φωτογραφίες.

«Δεν κινούνταν καθόλου γρήγορα. Είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν ήταν μετεωρίτης, γιατί αυτοί εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα», συνέχισε ο Άντεργουντ.

«Κατέβαινε πολύ αργά και στροβιλιζόταν. Άρχισε να λάμπει με πορτοκαλί χρώμα, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες. Υπήρχαν φλόγες που έβγαιναν από το πίσω μέρος. Ήταν στ’ αλήθεια ασυνήθιστο», τόνισε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι η κάθοδος του παράξενου αντικειμένου διήρκησε περί τα 10 με 20 δευτερόλεπτα, μέχρι που εξαφανίστηκε πέρα από τον ορίζοντα.

«Το μεγάλο μέγεθός του ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή. Όταν κοιτάς τις φωτογραφίες, φαίνεται τεράστιο σε σχέση με τα δέντρα. Προσγειώθηκε πέρα από τον ορίζοντα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications