Πτώση μυστηριωδών κρυστάλλινων ινών από σμήνος ιπτάμενων δίσκων, το 1952

Στις 17 Οκτωβρίου του 1952, εκατό περίπου κάτοικοι της κωμόπολης Oloron-Sainte-Marie της νοτιοδυτικής Γαλλίας ισχυρίστηκαν ότι είδαν μαζικά Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, ένα σμήνος από 30 ιπτάμενους δίσκους διέσχιζε τον ουρανό της περιοχής, ενώ στο μέσον του άψογου εναέριου σχηματισμού τους δέσποζε ένα πελώριο σκάφος, σχήματος πούρου.

Οι μυστηριώδεις πτητικές μηχανές εμφανίστηκαν πάνω από τη γραφική γαλλική πόλη κατά τις απογευματινές ώρες εκείνης της ημέρας. Το σκάφη ήταν κυκλικά με ανυψωμένο το κέντρο τους, ενώ ανέδιδαν ένα γαλαζωπό φωτεινό καπνό από τα άκρα τους, καθώς περιστρέφονταν.

Επίσης, το κεντρικό ιπτάμενο σκάφος, το οποίο ξεχώριζε αισθητά από το σχήμα πούρου που έφερε, εκτόξευε λαμπρότατα λευκά νέφη, που έμοιαζαν με κολλώδεις κρυστάλλινες ίνες.

Οι αινιγματικές αυτές ίνες κατέπεσαν μέχρι και τις σκεπές των σπιτιών και τις κορυφές των δέντρων, αλλά και των τηλεγραφικών συρμάτων. Όλα φάνταζαν σαν να είχαν καλυφθεί από έναν γιγάντιο ιστό αράχνης!

Πλήθος αυτοπτών μαρτύρων έσπευσαν να συλλέξουν ολόκληρες δέσμες από το εξωγήινο αυτό υλικό. Δυστυχώς, όμως, διαλύθηκαν, πριν κατορθωθεί να μεταφερθούν προς περαιτέρω ανάλυση σε ειδικά εργαστήρια.

Η πτώση των μυστηριωδών κρυστάλλινων ινών από το σμήνος των ιπτάμενων δίσκων προξένησε τεράστια κατάπληξη στους ανθρώπους της κωμόπολης Oloron-Sainte-Marie, αλλά και αληθινό φόβο.¨Από strangepress

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 29/10/1952 (fake news θα ηταν)… Τότε που οι εφημερίδες δεν ηταν γεμάτες ελληνόφωνους . Όπως ειναι και οι έγκυρες πήγες τους. Ο λόγος τελικά που ουδεμιά σχέση έχουν με τετοια θέματα, αντίθετα τα χλευάζουν, και έκαναν και τον όχλο να μην ερευνά για τίποτα και να έχει περιορισμένη αντίληψη και συνεπώς να ελέγχεται εύκολα,ξεπερνάει την μέση νοημοσύνη και αντίληψη του μέσου Νεοέλληνα έτσι οπως τον κατάντησαν, που ζει σε ένα ζωντανό matrix σε ολόκληρη την ζωή του και δεν γνωρίζει καν τα αυτονόητα και τα πάντα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ουγκ!και το ηλεκτρικό ρεύμα θεωρίες συνωμοσίας ειναι αφού δεν το βλέπεις δεν υπάρχει! και μια σελίδα ελληνόφωνων έγκυρη πηγή για ηλίθιους, (από τις πολλές) ειναι στο 6 alexa, tragic! απο εκεί να καταλάβει κανεις για το νοητικό επίπεδο πολλών νεοελλήνων που θέλουν να ονομάζονται απόγονοι αρχαίων που ερευνούσαν τα πάντα...

Φυσικά δεν κανει εντύπωση σε κανέναν γιατί εξαφάνισαν ανεξάρτητες πήγες με τέτοια θέματα με εντολες σε facebook google.... Γιαυτό το λόγο και απο το γεγονός οτι εκατομμύρια των εκατομμυρίων διαβάζουν έγκυρες πήγες και έχουν γίνει τα μυαλά τους τυρόγαλο στα πάντα, δεν έχει νόημα να λες πολλά δημοσια πλέον ποσό δε σε ηλίθιους Νεοέλληνες αμφίβολου ρατσας (οπως έδειξε προσωπική ερευνά), που έχουν κάνει δεδομένα πράγματα που δεν έχουν στοιχειώδες λογική από έγκυρες πήγες αλλα χλευάζουν τέτοια θέματα που δεν μπορεί να καταλάβει η μειωμένη νοημοσύνη τους (!) εξάλλου αν είχαν μυαλό θα τα ειχαν βρει μονοί τους όλα αυτά που βρήκες μόλις σε 1-2 χρονιά και μονο μεσώ internet! υπάρχει έλλειψη στοιχειώδους λογικής σε πολλούς Νεοέλληνες, εκτός ότι ειναι αραβικής ράτσας πολλοι εξ αυτών και φαίνεται και απο το χαρακτήρα τους οχι μονο φυλετικά, με "καθαρό ελληνικό DNA" ..

Κατέβηκε το άνωθεν Post πριν προλάβουν να κάνουν block οι ελληνόφωνοι μεσώ facebook και μείωση απήχησης(οι έγκυρες πήγες τους έχουν τεράστια απήχηση-προώθηση )... Δείτε ημερομηνία και δείτε τι έγινε από τότε έως σήμερα, «Μένουμε Σπίτι»! είδες κάτι "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας"? , η περίοδος χάριτος ηταν από το 1800 έως το 2010, οι ευτυχισμένες μέρες πέρασαν ανεπιστρεπτί :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications