Παγκόσμια πτώση στις τιμές του αργού πετρελαίου κατά 31% άλλα η βενζίνη  δεν έπεσε!

Οι Σαουδάραβες με πολύ στενές σχέσεις με τους όμβριους (συγγενικές σημιτικές ράτσες ειναι εξάλλου), ελέγχουν τα καύσιμα παγκόσμια (!), πάνω απο 100 χρονιά περασαν όταν αυτοί που "έτρωγαν βελανιδιά" κατα πολλούς γραικύλους νεοέλληνες επινόησαν την μηχανή εσωτερικής καύσης, δηλαδή οι "κακοί Γερμανοί", και δεν έχει γίνει καμια εξέλιξη της από τότε πέραν τα ηλεκτρονικά .

Μαντέψτε ποιοι δεν αφήνουν να προχωρήσουν μηχανές που να μην βασίζονται στο πετρέλαιο! τι γράφουν σε έγκυρες πήγες τους:

Σημαντική πτώση στις τιμές του αργού πετρελαίου, κατά 31% σημειώνεται ύστερα από την αποτυχία συμφωνίας των μελών του ΟΠΕΚ.Σημαντική πτώση στις τιμές του αργού πετρελαίου σημειώνεται στις αγορές, ύστερα από την αποτυχία συμφωνίας του ΟΠΕΚ.

​Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι τιμές του αργού πετρελαίου πέφτουν κάτω από 34 δολάρια το βαρέλι, από τον Φεβρουάριο του 2016. Οι τιμές του αργού πετρελαίου σημείωσαν πτώση κατά 31%, στα 31.43 δολάρια το βαρέλι, ύστερα από την αποτυχία των μελών του ΟΠΕΚ να καταλήξουν σε συμφωνία.

Το Σάββατο, η Σαουδική Αραβία μείωσε τις επίσημες τιμές πώλησης του αργού πετρελαίου προς όλους τους αγοραστές, μέχρι τον Απρίλιο, ύστερα από την αποτυχία για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των μελών του ΟΠΕΚ αλλά και της Ρωσίας και άλλων χωρών, ώστε να μειωθεί η παραγωγή πετρελαίου.

Την Παρασκευή, ο ΟΠΕΚ και τα μέλη του ΟΠΕΚ+, όπως ονομάζονται οι χώρες που παράγουν πετρέλαιο και δεν ανήκουν στον ΟΠΕΚ, πραγματοποίησαν διαπραγματεύσεις στη Βιέννη της Αυστρίας, προτείνοντας την ανάγκη να μειωθεί περαιτέρω η παραγωγή πετρελαίου, εν μέσω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Στις εν λόγω διαπραγματεύσεις, ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Νόβακ, απέρριψε την πρόταση για μείωση στην παραγωγή πετρελαίου.

Οι τιμες της βενζίνης όμως στα ίδια :

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->