Ο μεσαίωνας ειναι εδώ!! σε συνδυασμό με την ηλιθιότητα της αγέλης: Ουρές έξω από τα μαγαζιά από τις 7:30 το πρωί

Τα νέα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού στα σούπερ μάρκετ τέθηκαν σε ισχύ, όμως ο συνωστισμός στα πεζοδρόμια καλά κρατεί (γράφουν οι έγκυρες πήγες τους). Η εικόνα που τα λέει όλα είναι από το πρωί της Δευτέρας έξω από σούπερ μάρκετ. Δεκάδες πολίτες έχουν στηθεί ήδη στην ουρά και περιμένουν τη σειρά τους για να εισέλθουν.

Τα μέτρα δεν τηρήθηκαν και με ζωντανή εικόνα που μετέδωσε το Open TV οι καταναλωτές άδειασαν ήδη μέσα σε ένα λεπτό (!) τα αποθέματα σε αντισηπτικά! Κι όλα αυτά ενώ το ρολόι έδειχνε 7:58.

Ουρές στα καταστήματα καλλυντικών την Τρίτη – «Ξεπούλησαν» οι καταψύκτες «Ήρθαμε να πάρουμε βαφές, κάποια βασικά πράγματα που δε θα μπορούμε να τα βρούμε σε σούπερ μάρκετ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ μια γυναίκα...

Τεράστιες ουρές σημειώθηκαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης στα καταστήματα καλλυντικών, καθώς βάσει της ΠΝΠ από σήμερα Τετάρτη κλείνουν για να αποτραπεί ο συνωστισμός. 
Στις ουρές ήταν κυρίως γυναίκες που αγόραζαν καλλυντικά αλλά και βαφές μαλλιών. Σε απόσταση ασφάλειας και υπομονετικά, περίμεναν να έρθει η σειρά τους μέχρι να μπουν στο μαγαζί. 

«Ήρθαμε να πάρουμε βαφές, κάποια βασικά πράγματα που δε θα μπορούμε να τα βρούμε σε σούπερ μάρκετ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ μια γυναίκα, παρότι μια άλλη διαφωνούσε, λέγοντας πως ό,τι χρειάζεται σε βαφές βρίσκεται και στα σούπερ μάρκετ που θα παραμείνουν ανοιχτά.  

Και εδώ μερικές "έγκυρες πήγες", αυτών που αναφέρει η κοσμική αδελφή ψυχή στην άνωθεν εικόνα γνωστοί και ως nordic alien από οπού έχει καταγωγή ΜΟΝΟ το ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος ανεξάρτητου χωράς.... ΥΓ: Καμιά ανεξάρτητη πηγή δεν βγαίνει έτσι στην αναζήτηση, ακόμη και πριν ξυπνήσουν και τις κάνουν amp, που ηταν πιο αργές και από την καθυστέρηση..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications