Μακρή κατά Ν.Κεραμέως: «Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία - Να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα»

Η Ραχήλ Μακρή με δημοσίευσή της στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως για την απόφασή της να κλείσει τα σχολεία «στα καλά του καθουμένου», παρά την εξάπλωση του κορωνοϊού.

​Μάλιστα, αφού πρώτα τονίζει πως η εξέλιξη αυτή ήταν πολύ βολική «για κάποιους», προτρέπει «να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα».

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία νύχτα με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο για να τα μεταφέρει το Πάσχα μάλλον.

Πολύ βολικό φυσικά για κάποιους. Αυτή που δεν Ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Άκου λοιπόν να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα. Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κατι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα κράτη δηλαδή ισλαμικά κράτη και επιθέσεις σε χριστιανούς και αυτά που ψήφισες στην βουλή σχετικά με νομοσχέδια που οδηγούν σχολεία στην χώρα να ντύνουν σε σχολικές γιορτές τα αγόρια με φούστες για αποφασίσουν στα 15 τι φύλο θα γίνουν σύμφωνα με τα προχωρημένα νομοσχέδια σας».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->