Εύβοια: Νέο κρούσμα ένας 48χρονος που ταξίδεψε στους Άγιους Τόπους

Τετραψήφιο αριθμό, το 1135, θέτει απο σήμερα ο ΕΟΔΥ στην διάθεση των πολιτών, αναφορικά με ερωτήματα και απορίες γύρω απο τον κορονοϊό.

Εντωμεταξύ, το πρωί του Σαββάτου θα γίνει σύσκεψη στο Μαξίμου, υπο τον Πρωθυπουργό, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα, επισήμως σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 45, με σοβαρότερο όλων αυτό του 66χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Ο ΕΟΔΥ έδωσε το Σάββατο στην δημοσιότητα και νέο σποτ με οδηγίες και μέτρα προφύλαξης, ιδίως για τις ευπαθείς ομάδες.

Εύβοια: Νέο κρούσμα ένας 48χρονος που ταξίδεψε στους Άγιους Τόπους
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Ειδικού Εργαστηρίου Παστέρ και τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, πρόκειται για άνδρα 48 ετών από την Ιστιαία, συνταξιδιώτη του 10ου κρούσματος, του 66χρονου από την Ηλεία που πήγε στους Αγίους Τόπους, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο άνδρας μετέβη το πρωί της Παρασκευής (6/3) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς συμπτώματα έχοντας την ανησυχία όμως αφού ήταν συνταξιδιώτης στο γκρουπ που έχει μολυνθεί από τον ιό και έδωσε δείγμα.

Τα αποτελέσματα το ίδιο βράδυ ήταν θετικά για τον ιό και ο άνδρας έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ ελέγχονται από τον ΕΟΔΥ οι επαφές του.

Μολύνθηκε από τον κορονοϊό ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου - Σε καραντίνα οι συνάδελφοί του
Σύμφωνα με το tempo24news, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε Διευθυντής Κλινικής, του οποίου η σύζυγος ήταν στο γκρουπ που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους και μέλη του είχαν ήδη νοσήσει.

Ο άνδρας που φέρεται να ανήκει σε ευπαθή ομάδα, δεν είχε έρθει σε επαφή με άλλους εκδρομείς.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στην προσκυνηματική εκδρομή συμμετείχε η σύζυγος του, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα του ιού.

Σε κατ' οίκον περιορισμό έχουν τεθεί τρεις γιατροί που υπηρετούν στο Ακτινολογικό Τμήμα και μια γιατρός από την Παθολογική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications