Δεμένο στη Λήμνο, με 420 επιβαίνοντες το «Blue Star Μύκονος» - Περιμένουν τα αποτελέσματα για ύποπτο κρούσμα

Η Αttica Group είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις λιμενικές Αρχές και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοίνωση για κάθε εξέλιξη που αφορά την περίπτωση μέλους του πληρώματος του πλοίου «Blue Star Μύκονος», ο οποίος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό στην Καβάλα, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία.

Σύμφωνα με την Αttica Group o ασθενής αποβιβάστηκε στην Καβάλα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το πλοίο με 343 και 77 μέλη πλήρωμα παραμένει στο λιμάνι της Λήμνου μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των νεότερων εξετάσεων του ασθενούς.

Σε κατ' οίκον περιορισμό 127 άτομα από το πλοίο

Επίσης 127 επιβάτες με προορισμό τη Λήμνο που αποβιβάσθηκαν από το πλοίο παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι νεωτέρας. Το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει χθες στις 21:30 για να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Καβάλα - Λήμνος - Αγ. Ευστράτιος - Μυτιλήνη - Χίος - Βαθύ Σάμου - Καρλόβασι -Φούρνοι - Αγ. Κήρυκος -Μύκονος - Σύρος - Πειραιάς.

Σημειώνεται ότι εάν τα αποτελέσματα για τον ναυτικό βγουν αρνητικά το πλοίο αναμένεται να συνεχίσει κανονικά το ταξίδι του. Σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσουν αναλυτικές οδηγίες δράσης από τον ΕΟΔΥ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications