Η Γαλλία απελευθερώνει 5.000 εγκληματικά στοιχειά με πρόφαση τον Κορονοϊό!

Προς αποσυμφόρηση των φυλακών της μέσα στο επόμενο διάστημα, λόγω της δήθεν πανδημίας του κορονοϊού, προσανατολίζεται η γαλλική μασονική κυβέρνηση.

Η Γαλλία δρομολογεί την αποφυλάκιση περίπου 5.000 κρατουμένων, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
Οι δικαστές θα λάβουν εντολές για να διατάξουν τις αποφυλακίσεις κρατουμένων στο τέλος της ποινής τους, τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με το Franceinfo, που επικαλείται πηγές του, η απόφαση ελήφθη τη Δευτέρα 23 Μαρτίου μετά από απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης και των συνδικαλιστικών σωμάτων, με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών, σε περίοδο πανδημίας.

Οι δικαστές θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να διατάξουν την απελευθέρωση όσων καταδικάστηκαν για μικροεγκλήματα και οι οποίοι έδειξαν καλή διαγωγή στη φυλακή.

Η λύση για χρήση «ηλεκτρονικού βραχιολιού», εν τω μεταξύ δεν θεωρείται βιώσιμη αφού οι σχετικοί τεχνικοί έχουν αναστείλει τις εργασίες τους.

Την Παρασκευή, η Υπουργός Δικαιοσύνης Νικολά Μπελουμπέ δήλωσε στο Franceinfo:
«Θα αφορά αφενός άρρωστους κρατουμένους, οι οποίοι έχουν άλλες ασθένειες εκτός από τον κορονοϊό, και αφετέρου ανθρώπους στους οποίους παραμένει λιγότερο από ένα μήνα κράτησης (...) Μπορούμε να προχωρήσουμε στην απομάκρυνσή τους από τις δομές αυτές».

Η υπουργός πρόσθεσε επίσης ότι δεν θα εκτελούνται οι μικρές ποινές φυλάκισης με σκοπό να αποσυμφορηθούν οι φυλακές.

--------

Όλοι οι άνωθεν που εμφανίζονται ως υπουργοί και CIA ειναι σαν αυτή:

Η Υπουργός Υγείας του Βελγίου!! δεν φτάνει που ειναι 500 κιλά, ειναι και ράτσας τύπου αριστερό-συμμορίτισσα, οι πλέον ακατάλληλοι να έχουν οπουδήποτε σχέση με θέματα υγείας, ο λόγος? βρείτε το μονοί σας, αφού όλοι έχουν πτυχία και θεωρούνται "μορφωμένοι" και "έξυπνοι",(για την ιστορία: μέσα σε 1-2 χρονιά ανακάλυψες αυτά που ο όχλος ούτε καν έχει διανοηθεί, απο την λεγόμενη πολίτικη άρχισες και κατέληξες σε θέματα μυστικισμού, βιολογίας, πνεύματος, ακόμη και με εξωγήινους,να γιατί χλευάζουν όλα αυτά τα θέματα ), και αυτά τα παραμυθία περί δήθεν "ιδεολογίας",να πάτε να τα πείτε σε έγκυρες πήγες τους. Όταν εκατομμύρια των εκατομμυρίων έχουν κανει δεδομένα πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής αυτά συμβαίνουν...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications