Ενοχλημένος με τον Γιάννη Βρούτση ο Γιώργος Παπαδάκης – Δείτε τι καταγγέλλει

Για επιλεκτικές εμφανίσεις του υπουργού κάνει λόγο ο παρουσιαστής.

Την δυσαρέσκεια του προς τον Γιάννη Βρούτση εξέφρασε ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκειας της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα ο πολύπειρος παρουσιαστής κατηγόρησε ευθέως τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση για επιλέκτικές εμφανίσεις του σε συγκεκριμένα κανάλια.

«Μακάρι να είχαμε και εμείς τη δυνατότητα όπως όλα τα υπόλοιπα κανάλια να έχουμε τον υπουργό Εργασίας να μας δώσει κάποιες απαντήσεις. Έχουμε απευθύνει πρόσκληση στον κ. υπουργό τις τελευταίες δέκα ημέρες για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις, μας είπε ότι είχε άλλες προτεραιότητες.

Οι προτεραιότητές του είναι να βγαίνει μέρα παρά μέρα σε κάποια κανάλια και όχι να κάνει ενημέρωση σε όλα τα κανάλια. Κύριε υπουργέ είμαι υποχρεωμένος να το πω για λόγους δεοντολογικούς, πολιτικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Όπως εγώ πρέπει να πειθαρχώ στη δημοσιογραφική δεοντολογία, πρέπει και εσείς να πειθαρχείτε στην πολιτική δεοντολογία.

Είσαστε Σάββατο στον ΣΚΑΪ, είστε Τρίτη στον ΣΚΑΪ, είμαστε και εμείς δημοσιογράφοι… Ο ΑΝΤ1 είναι το μεγαλύτερο κανάλι στην Ελλάδα και αυτή η εκπομπή η παλαιότερη, με 30 χρόνια ζωής.

Αυτή η εκπομπή έφτιαξε τη ζώνη. Αν δεν κάνω λάθος, από τις πρώτες εμφανίσεις σας ως “ξεπεταρούδι” της πολιτικής , εδώ κάνατε την πρώτη σας εμφάνιση. Σκληρός, σκληρός. Δεν είναι εποχή τηλεοπτικού ανταγωνισμού αλλά δεν είναι εποχή αποκλεισμών κ. υπουργέ. Δεν μας ενδιαφέρει αν δεν με συμπαθείτε ή αν σας συμπαθώ. Για να είναι ειλικρινής,το ίδιο πράγμα, δεν σας συμπαθώ και εγώ αλλά δεν σας είπα να βγούμε για καφέ. Σας είπα αν έρθετε να μας ενημερώσετε. Σας καταγγέλλω κ. υπουργέ», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications