ΕΚΤΑΚΤΗ έκκληση για τα σουπερμάρκετ της χώρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγο βγήκε στο ραδιόφωνο ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου ο κ. Ταμπουλίδης. Η κυβέρνηση απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες: «να μην πηγαίνουν στα σουπερμάρκετ με τον τρόπο που πηγαίνουν και αγοράζουν τα πάντα, χωρίς να υπάρχει λόγος».

Επιπλέον, ο κ. Σταμπουλίδης επικοινώνησε πριν από λίγο με όλους τους ιδιοκτήτες των σουπερμάρκετ και τους ζήτησε να μπει είσοδος, να μπει πύλη, προκειμένου να μην συρρέουν πολίτες μαζικά στους χώρους πώλησης τροφίμων.

«Μην τρέχετε στα σούπερ μάρκετ. Είναι και θα παραμείνουν ανοιχτά. Ανοιχτές θα παραμείνουν και οι υπαίθριες αγορές (λαϊκές). Να ενημερώνεστε μόνο από τις επίσημες ανακοινώσεις», είχε σημειώσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ωστόσο, σε αρκετά σημεία της χώρας φαίνεται πως αυτή έκκληση δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η παρουσία «φρουρών» στα σουπερμάρκετ.

Με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού εξίσου ραγδαία αποδεικνύεται πως είναι και η αύξηση σε αρκετά είδη που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ.

Οι καταναλωτές σπεύδουν στα καταστήματα για να ψωνίσουν τη στιγμή που ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης έχει δηλώσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η αγορά δεν αδειάζει, υπάρχει επάρκεια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications