Εφημερίδα του 1950: «Για 175 χρόνια, η Γη παρακολουθείται στενά από άλλα όντα…»

Τον Ιανουάριο του 1950, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ένα μυστηριώδες αερόπλοιο διέσχιζε τον ουρανό. Η φήμη αυτή εμφανίστηκε πρωτίστως στο περιοδικό “True” .

Συγκεκριμένα, αναγραφόταν το εξής:

“Για 175 χρόνια, ο πλανήτης Γη βρίσκεται υπό στενή και συστηματική παρακολούθηση από ζώντες ευφυείς παρατηρητές από άλλους πλανήτες”.

Μάλιστα, το εν λόγω άρθρο έτεινε να αποδείξει ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι μετέφεραν διαπλανητικούς κατασκόπους, οι οποίοι επιθυμούσαν να μελετήσουν τις συνήθειες της Γης.

Εκατοντάδες εφημερίδες αναδημοσίευσαν την είδηση αυτή, ενώ πολλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί την εξαπέλυσαν στους αιθέρες. Οι επίσημες διαψεύσεις της Ουάσινγκτον είχαν ελάχιστο αποτέλεσμα,(τα γνωστά που κάνουν σήμερα fake news ) ..

Οι περίεργες φήμες διαδίδονταν πριν από το άρθρο του περιοδικού “True”. Στο Λος Άντζελες, άλλωστε, φημολογούνταν ότι οι δοκιμές ρουκετών παρακολουθούνταν μυστικά από εξωγήινους παρατηρητές.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, ένα τεράστιο Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, σύμφωνα με τις επίμονες διαδόσεις, είχε συντριβεί και αναφλεγεί στο Νέο Μεξικό. Τα 15 μέλη του πληρώματός του κάηκαν, αλλά μερικά από τα όργανα του σκάφους παρέμειναν άθικτα. Μεταξύ αυτών ήταν και ένας δέκτης ασυρμάτου, ο οποίος μετέδιδε κατά διαλείμματα μηνύματα σε μια γλώσσα άγνωστη στη Γη.

Ενώ οι Αμερικανοί ειδήμονες μελετούσαν τα συντρίμμια, ένα δεύτερο αινιγματικό πτητικό μηχάνημα συνετρίβη σε γειτονική περιοχή. Και τα δύο μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν ακαριαία, αλλά το ένα από τα δύο πτώματα ανασύρθηκε σε καλή κατάσταση για περαιτέρω εξέταση.

Ο εξωγήινος επισκέπτης είχε ύψος 90 εκατοστά και έμοιαζε με πίθηκο. Το σώμα του μεταφέρθηκε στο Ίδρυμα Ρόζενβαλντ στο Σικάγο, προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς.

Κατά μια άλλη, όμως, θεωρία, οι 15 εξωγήινοι δεν είχαν σκοτωθεί μετά την πρόσκρουση του σκάφους τους πάνω στο έδαφος, αλλά περισυνελέγησαν ζωντανοί. Δε μιλούσαν ή ίσως δεν ήθελαν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τα σχέδιά τους. Όμως, ένας από αυτούς παρουσίασε έναν χάρτη του ηλιακού συστήματος και έδειξε τον δεύτερο πλανήτη από τον Ήλιο.

Κατόπιν τούτου, οι διαπλανητικοί κρατούμενοι εγκλείστηκαν σε έναν θάλαμο, ο οποίος ήταν πλήρης με διοξείδιο του άνθρακα, όπως και η ατμόσφαιρα της Αφροδίτης. Η Αεροπορία, πάντως, αρνούνταν να σχολιάσει το παραμικρό. Αρκέστηκε να επαναλάβει ότι οι φήμες ήταν ανυπόστατες και ότι θα παρακολουθούσε στενά κάθε ιπτάμενο αντικείμενο που θα εμφανιζόταν στον αμερικανικό ουρανό.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 19/01/1950…

Σημείωση: τοτε δεν υπήρχε και η μασονικη πιπίλα "θεωρίες συνωμοσίας" και σε πολλές εφημερίδες ηταν άτομα που ερευνούσαν τα πάντα και οχι σαν τους σημερινούς εγκάθετους με νοημοσύνη οι περισσότεροι που δεν ξεπερνάει αυτή ενός παπαγάλου, που μαλιστα χλευάζουν τέτοια θέματα όπως έχουν πάρει εντολες, ο λόγος που εξαφάνισαν τέτοια θέματα από "έγκυρες πήγες" τους, εφημερίδες κτλ, και εκαναν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες με τέτοια θέματά, ξεπερνάει την μέση αντίληψη του όχλου, ο οποιος όχλος διαβάζει ηλιθιότητες σε "έγκυρες πήγες" και τις θεωρεί και ως "σοβαρές ειδήσεις"!και λοιπές σαχλαμάρες που δεν έχουν καμιά επιρροή στην ζωή τους.

ΥΓ Αυτούς τους εξωγήινους στην φώτο τους ξέρετε? προφανώς οχι, γυρίστε πλευρό και συνεχίστε να κοιμάστε στο Matrix!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications