Δωρεάν ίντερνετ στο κινητό προσφέρει η Cosmote μην τυχών και δεν έχουν κόσμο στις έγκυρες πήγες τους!

Δωρεάν ίντερνετ, συνδρομητικό περιεχόμενο μέσω YouTube κι άλλες παροχές προσφέρει η Cosmote στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #DigitalSolidarityGR.

Η Cosmote προσφέρει δωρεάν δεδομένα (mobile data) στους συνδρομητές της στην Ελλάδα, καθώς και δωρεάν δεδομένα, χρόνο ομιλίας και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της εργασίας και της ψυχαγωγίας από το σπίτι λόγω κορονοϊού.

Επιπλέον, προχωρά στη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube.
Όπως αναφέρει η Cosmote, στόχος των δράσεων «είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις, να διευκολυνθούν οι συνδρομητές της που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο εξωτερικό και να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στην οικογένεια και ειδικά στους νέους για όσο διάστημα “μένουμε σπίτι”».

Αναλυτικά οι παροχές της Cosmote είναι:
Δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής
Η Cosmote προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής - ιδιώτες και επαγγελματίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από την Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.

Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία Η Cosmote παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία.

Ελεύθερο μέσω YouTube το πρόγραμμα ντοκιμαντέρ του Cosmote History
Η Cosmote TV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του Cosmote History HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το Cosmote History μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της Cosmote TV και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Επίσημο μέλος έγκυρης πηγής τους (για ηλίθιους) με 700.000 like, γράφει στο προφίλ facebook εκτός οτι διαχειριζεται και μια από τις πολλές έγκυρες πήγες τους : ότι "δουλεύει" ταυτόχρονα στην cosmote και στο mega channel (!) τα πάντα όλα! καλα πότε προλαβαίνει? και τα χαϊβάνια διαβάζουν και στο ίντερνετ τους ίδιους που βλέπουν και στην τηλεόραση αντί για ανεξάρτητες πήγες(γιαυτό έμειναν τούβλα και εύκολα ελεγχόμενοι), η συγκεκριμένη έγκυρη πηγή θρύβει από διασπορά ψευδών ιστορικών γεγονότων, ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων δεν τους πιάνει αυτούς που το έχουν συνήθεια να διαστρεβλώνουν τα παντα?... Τα 700.000 ζωντανά που την διαβάζουν ως έγκυρη πηγή (όπως και άλλες) δεν έχουν ιδέα ότι τόσα χρονιά διαβάζουν ελληνόφωνους συμμορίτες, εκτός και ειναι και αυτοί ελληνόφωνοι όμοιοι με αυτούς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications