Απαγόρευση κυκλοφορίας – Γεωργιάδης: Το μέτρο θα ισχύσει και μετά τις 6 Απριλίου

Η απαγόρευση κυκλοφορίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού θα διαρκέσει και μετά τις 6 Απριλίου, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού θα ισχύσει και μετά τις 6 Απριλίου, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, το Σάββατο.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε ότι το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα διαρκέσει «πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», ανέφερε ο υπουργός.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο ιός.

Αναφερθείς στα αντισηπτικά, ο αρμόδιος υπουργός σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί η κατάσταση με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. «Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι’ αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», ξεκαθάρισε.

Πότε προβλεπόταν να τελειώσει η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα
Η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας για τον περιορισμό της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα τέθηκε σε ισχύ στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας, 23 Μαρτίου.
Με βάση την επίσημη διάταξη, το μέτρο θα έχει ισχύ μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας, 6 Απριλίου.
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή ταξιδιωτικά έγγραφα και τα απαραίτητα έντυπα δήλωσης μετακίνης, προκειμένου να αποφύγουν το πρόστιμο ύψους 150 ευρώ και τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications