Άνδρας που μολύνθηκε με κοροναϊό μίλησε για την περιπέτειά του

Άνδρας που μολύνθηκε με κοροναϊό μίλησε για την περιπέτειά του προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι κρούσμα του ιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, επέμενε να εξεταστεί για τον κοροναϊό, παρά τις αντίθετες συστάσεις των γιατρών. Είχε πρόσφατα ταξιδέψει στο εξωτερικό, σε χώρα που δεν βρίσκεται στην λίστα υψηλής επικινδυνότητας.

Ο άνδρας, άνω των 50 ετών, ο οποίος μόλις τη Δευτέρα έλαβε την απάντηση ότι είναι θετικός στον ιό δήλωσε στο Mega: “Εγώ εμφάνισα κάποια δέκατα το Σάββατο.

Επικοινώνησα με τον γιατρό μου και με τον ΕΟΔΥ, λέγοντας το ιστορικό που είχα όσον αφορά, ας πούμε, ταξίδια τα οποία είχα κάνει, ήτανε σε περιοχές οι οποίες δεν ήταν υψηλού κινδύνου. Οπότε, μου είπανε ότι δεν τίθεται θέμα να κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω και να το ψάξω αυτό το πράγμα.

Την Κυριακή ξύπνησα με πυρετό 38,6. Ξανά επικοινώνησα με τον γιατρό μου και τον ΕΟΔΥ, η απάντηση ήταν η ίδια, ότι πιθανώς να είναι κάποια ίωση.

Τα όσα γνώριζε ήδη για τα συμπτώματα του κορονοϊού τον έκαναν να μην τα αψηφήσει και έτσι το απόγευμα της Κυριακής, απευθύνθηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Το νέο κρούσμα του κοροναϊού τονίζει ότι εάν δεν είχε πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία να εξεταστεί, θα συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του και θα κολλούσε άθελά του και άλλους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications