Βίντεο από το φονικό στο Λασίθι: Μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε το έγκλημα

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή του φονικού του 73χρονου πατέρα στο Λασίθι που είχε τρέξει βλέποντας ότι ο δράστης απειλεί τα παιδιά του.

Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να πυροβολήσει ο 43χρονος κτηνοτρόφος στο Λασίθι από κοντινή απόσταση, πατέρα και γιο, μπροστά στα μάτια της κόρης και της αδερφής των θυμάτων.

Το βίντεο του φονικού έδωσε στη δημοσιότητα το cretalive καταγράφει τον πυροβολισμό του 73χρονου πατέρα που είχε τρέξει βλέποντας ότι ο δράστης απειλεί τα παιδιά του./p>

Ο πυροβολισμός κατά του γιου δεν φαίνεται εξαιτίας φυσικού εμποδίου, ωστόσο, η κάμερα καταγράφει τις κινήσεις του. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 73χρονου και μητέρα του τραυματία που μόλις βλέπει στο έδαφος τον σύζυγό της και τον γιο της τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο ένοπλος δράστης παραμένει στο σημείο.

Ο 43χρονος δράστης με μπορντό αγροτικό όχημα φαίνεται να φθάνει στο σημείο στις 17:25:12 του βίντεο. Περνάει με ταχύτητα και το αυτοκίνητο του εξαφανίζεται από την κάμερα. Σε λιγότερο από ένα λεπτό εμφανίζεται ο γιος να κατηφορίζει τρέχοντας για να βρεθεί πλησιέστερα στο σημείο όπου βρίσκονταν η αδερφή του και ο 43χρονος. Τότε εμφανίζεται το μπορντό αγροτικό να επιστρέφει με όπισθεν εντός της καταγραφικής εμβέλειας της κάμερας. Ο γιος απευθύνεται στον 43χρονο από απόσταση με βάση τις χειρονομίες των χεριών του.

Στην κάμερα εμφανίζεται η μητέρα της οικογένειας ενώ ακολουθούν με γοργό βήμα ο πατέρας και ο γαμπρός που προφανώς έχουν ακούσει τη φασαρία. Ο τελευταίος φαίνεται να μιλάει στον 43χρονο σε έντονο ύφος και να του κουνάει το δάκτυλο. Ο δράστης έχει αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο του. Ο γιος πηγαίνει χωρίς να κρατάει το παραμικρό στα χέρια, ο πατέρας κρατάει την κλασσική μαγκούρα.

Στις 17:27:40 έχουν όλα τελειώσει. Στις 17:28:23 ο 43χρονος κτηνοτρόφος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και αποχωρεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications