Τι δήλωσε η γυναίκα που τους είχε νοικιάσει το σπίτι

Στον πατέρα της μικρής Βαλεντίν αποδίδεται ο ρόλος του μέλους ή του συνεργάτη ομάδας που διακινούσε μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ενδιαφέροντα στοιχεία από τη δικαστική έρευνα φέρνει στο φως το Open TV μια ημέρα πριν από την απολογία του πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν και μετά την αποκάλυψη ότι η μικρή βρίσκεται τελικά στη Γαλλία. Παράλληλα, το ρεπορτάζ του Οpen TV δημοσιεύει μαρτυρίες ανθρώπων από την περιοχή που ζούσε η μικρή με τον πατέρα της.

Μετανιωμένος προτίθεται να εμφανιστεί την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν. «Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί μου», θα πει και θα αποδώσει τη σκηνοθετημένη εξαφάνιση της κόρης του στο φόβο μήπως την αναζητήσει κάποιος. Και ενώ απομένουν λίγες ώρες για το τετ α τετ του κατηγορουμένου με τον ανακριτή, οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει λεπτό τις έρευνές τους.

Όπως εκτιμούν μάλιστα και σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρεται να έχουν δώσει στις δικαστικές αρχές, στον πατέρα της μικρής Βαλεντίν αποδίδεται ο ρόλος του μέλους ή του συνεργάτη ομάδας που διακινούσε μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των Αρχών, «ο κατηγορούμενος προετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Γαλλία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε σταλεί και η ανήλικη κόρη του, με ενδεχόμενη συμμετοχή του ίδιου κατόπιν συνδρομής ομάδας, μέλη της οποίας διακινούν μετανάστες – πολίτες τρίτων χωρών που στερούνται ταξιδιωτικά έγγραφα. Μέλος της ομάδας ή συνεργάτης ήταν και ο πατέρας της επτάχρονης».

Τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού
Όταν αποκαλύφθηκε ότι η Βαλεντίν είναι στη Γαλλία, αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνομίλησαν μέσω βιντεοκλήσης με την ανήλικη, χωρίς την παρουσία του πατέρα. Αυτό που ήθελαν να διαπιστώσουν ήταν εάν είναι καλά στην υγεία της αλλά και εάν πέσει σε αντιφάσεις. Όταν τελικά ολοκλήρωσαν τις ερωτήσεις τους, γύρισαν την κάμερα, της έδειξαν τον πατέρα της και χωρίς εκείνος να μιλήσει πήραν την απάντηση «Ναι, αυτός είναι ο μπαμπάς μου».

Η μικρή Βαλεντίν ταξίδεψε για τη Γαλλία στις 21 Δεκεμβρίου, μια ημέρα αφότου έκλεισαν τα σχολεία. Η μικρή ήξερε ότι θα φύγει και δεν θα ξαναδεί τους συμμαθητές της, αλλά δεν τους είπε τον πραγματικό λόγο. Τους χαιρέτησε λέγοντάς τους ότι θα άλλαζε σχολείο. Στο Οpen TV μίλησε η γυναίκα που είχε νοικιάσει το σπίτι όπου διέμεναν ο κατηγορούμενος με την κόρη του.

«Είχαμε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στον πατέρα της και είπε ότι θα φέρει την γυναίκα του, την αδερφή του και την κόρη του, όπως και έγινε», λέει η γυναίκα στην κάμερα του Open TV. Aυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη γυναίκα στην οποία απευθύνθηκε ο πατέρας για να της πει ότι εξαφανίστηκε το παιδί του. Ο πατέρας της Βαλεντίν αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή το μεσημέρι στον ανακριτή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications