Σκελετός από παράξενο πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία στη Νότια Καρολίνα - Βίντεο

Η ανακάλυψη του σκελετού ενός παράξενου πλάσματος σε ακτή της Νότιας Καρολίνας έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων σε Διαδίκτυο και social media.

Συγκεκριμένα, η Έρικα Κονσταντίν συνάντησε το παράξενο πλάσμα, ενώ περπατούσε με τον σκύλο της σε παραλία κοντά στην πόλη του Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Το παράξενο πλάσμα ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης
«Πηγαίνω με το σκύλο μου πολύ συχνά εκεί», ανέφερε η 25χρονη. «Την είδα να κοιτά κάτι και να το μυρίζει κι ήταν αυτή που με έκανε να πάω μέχρι εκεί».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το πλάσμα έχει αποσυντεθεί, με το δέρμα, τα κόκαλα του σκελετού και του κρανίου να έχουν απομείνει.
Στο κρανίο του παράξενου πλάσματος είχαν απομείνει μερικά δόντια που δεν μοιάζουν με σκύλου. Η Έρικα που το ανακάλυψε απευθύνθηκε και σε καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Τσάρλεστον, αλλά δεν έλαβε απάντηση

«Στ’ αλήθεια δεν έχω ιδέα τι είναι. Είχε το μέγεθος μικρού σκυλιού, αλλά η δομή του όλου πράγματος δεν υποδηλώνει σκύλο στο ελάχιστο», σχολίασε η Έρικα.

«Έχω ζήσει εδώ για 5 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τέτοιο», λέει η Έρικα και αποφάσισε να ποστάρει το βίντεο στο Διαδίκτυο, αναζητώντας απαντήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βιντεάκι με το παράξενο πλάσμα έγινε viral, με αρκετούς χρήστες των social media να δίνουν τις πιο ευφάνταστες απόψεις αναφορικά με περί τίνος πρόκειται.

Κάποιοι μίλησαν ακόμη και για το μυθικό τέρας τσουπακάμπρα
Κάποιοι είπαν ότι πρόκειται για σκύλο, άλλοι είναι ιγκουάνα, η αστυνομία έδωσε τη δική της άποψη ότι πρόκειται για οπόσουμ, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που έκαναν λόγο για το μυθικό τέρας τσουπακάμπρα, που τρέφεται με το αίμα προβάτων, αγελάδων και κατσικιών.

Ανικανοποίητη. η Έρικα απευθύνθηκε και σε έναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Τσάρλεστον, αλλά ακόμη δεν έλαβε απάντηση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications