Πορτοσάλτε: Είναι πέρα από το κτήνος όποιος επιτίθεται στο σπίτι σου - Ήταν πράξη τρομοκρατίας

Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για τα συνθήματα του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, τονίζοντας ότι πρόκειται για «πράξη τρομοκρατίας».

Τρομοκρατία χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε την πράξη του Ρουβίκωνα να γράψει υβριστικά συνθήματα στο σπίτι του, το βράδυ της Πέμπτης.

«Ήρθαν αυτοί οι τρομοκράτες, γιατί αυτή η πράξη είναι τρομοκρατική, είναι ευθεία πράξη τρομοκρατίας…», δήλωσε ο Πορτοσάλτε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε ότι το σπίτι είναι «το πιο ιερό σημείο» και όποιος επιτίθεται εκεί είναι «πέρα από το κτήνος».

«Ο πυρήνας του πολιτισμού είναι ότι δεν ενοχλούμε το ζωντανό που πίνει και το δεύτερο η ιερότητα της εστίας και της οικογένειας. Άρα λοιπόν όποιος σου επιτίθεται στο σπίτι σου είναι πέρα από το κτήνος», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των κομμάτων, ευχαρίστησε τη Νέα Δημοκρατία και όσους έβγαλαν ανακοίνωση καταδίκης.

«Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένω κάτι», πρόσθεσε, ενώ εξέφρασε ενόχληση για το μήνυμα του Γιάννη Ραγκούση που καταδίκασε το γεγονός, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε ότι είχε στηρίξει παλαιότερα τον κ. Ραγκούση όταν είχε συγκρουστεί με την ομοσπονδία των οδηγών ταξί, αλλά τον κατηγόρησε ότι πλέον «σούρνεται και γλύφει τον Τσίπρα».

Υπενθυμίζεται ότι κ. Ραγκούσης είχε γράψει στο Facebook:

«Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε; Αποκλείεται, αδύνατον. Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης-όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά-θα τα “είχε τελειώσει τα γκρουπούσκουλα” από τις 8 Ιουλίου! Σε κάθε περίπτωση και σοβαρολογώντας, εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές».

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications