Βατικανό προς Τραμπ: Μην πάτε στον Νιμπίρου. Το μόνο που θα βρείτε είναι θάνατος

Αυτά που ακολουθούν παρακάτω είναι μια συνέχεια φημών που διαρθρώνεται το τελευταία διάστημα και πολύ εύκολα μπορεί να θεωρηθούν ως βγαλμένα από την φαντασία κάποιου ή ως fake news – και μπορεί να είναι. Έτσι, το αφήνουμε στην κρίση του καθενός

Το Βατικανό φέρεται να εξέδωσε μια δυσοίωνη προειδοποίηση στον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump: “Μην πηγαίνετε στον Νιμπίρου. Το μόνο που θα βρείτε είναι ότι υπάρχει θάνατος», σύμφωνα με μια πηγή του Λευκού Οίκου που ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ έλαβε αυτό το μήνυμα από έναν απεσταλμένο του Βατικανού που έφθασε στην Ουάσιγκτον, στα μέσα περίπου του Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με τον παράξενο ισχυρισμό, το μήνυμα παραδόθηκε σε επιστολή που συντάχθηκε από τον Πάπα Φράνσις και τον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού, Pietro Parolin, ο οποίος ανέφερε άμεσα στην φημολογούμενη πρόθεση των ΗΠΑ να αποστείλει την Αμερικανική Διαστημική Δύναμη σε μια αποστολή διερεύνησης του συστήματος Nibiru.

Όπως μεταφέρουν οι φήμες, ο Τραμπ και η Space Force έχουν ξεκινήσει ήδη ένα φιλόδοξο σχέδιο μέσω ενός γήινης κατασκευής αλλά εξωγήινης έμπνευσης διαστημόπλοιο που έχει αποστολή να πλησιάσει επανδρωμένα το σκοτεινό αστέρι και τους πλανήτες που το συνοδεύουν.

Ο δηλωμένος στόχος της αποστολής αυτής είναι να προσδιοριστεί γιατί ο τρομακτικός αυτός ο ουράνιος επισκέπτης έχει φαινομενικά «σταματήσει» στο διάστημα και δεν συνεχίζει την πορεία του.

Στην υποτιθέμενη επιστολή επαναλαμβάνεται μια προτροπή που δόθηκε στον Τράμπ ήδη από το 2017: “Προειδοποιήστε τον κόσμο για τον Νιμπίρου”

Ανάμεσα σε άλλα στο φημολογούμενο έγγραφο αναφέρεται:

“Πηγαίνετε στο Νιμπίρου και θα βρείτε μόνο το θάνατο. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να φτάσει στο Nibiru, και οι κάτοικοί του δεν θα δεχτούν ξένους. Αυτό που είναι και υπάρχει στον Nibiru δεν προορίζεται για κανέναν άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένου εσάς, κύριε Πρόεδρε, για να διερευνήσετε “.

Ωστόσο, η απάντηση του Trump ανησύχησε το Βατικανό καθώς φαίνεται να χαρακτηρίζεται από στενομυαλιά:

“Το Βατικανό είναι ένας πονηρός χαμένος. Χάνουν μεγάλο χρόνο. Η Διαστημική μας Δύναμη είναι πραγματικά, πραγματικά μεγάλη. Είναι τέλεια. Μια τέλεια διαστημική δύναμη”.

Όμως, οι άνδρες του Προέδρου – όσοι γνωρίζουν για την εν λόγω αλληλογραφία – δεν ενθουσιάστηκαν με την απόρριψη της εξουσίας του Βατικανού από τον Τραμπ κι εκείνος φέρεται να τους απάντησε:

“Είμαι ο Πρόεδρος. Πραγματοποιώ τις αποφάσεις μου. Δεν με νοιάζει αν πρέπει να στείλουμε 100 σκάφη. Θα μάθουμε, θα μάθουμε όλη την αλήθεια για αυτόν τον Νιμπίρου.”

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications