«Καμπανάκι» από τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ για την εξάπλωση του κορωνοϊού

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας καθώς ήδη μετράμε τρία κρούσματα κορωνοϊού και στη χώρα μας πλέον.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΣΕΛΜΑ (εργαζόμενοι στη λειτουργία του μετρό) καταγγέλλουν ότι «στον φορέα που εργαζόμαστε μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν ούτε τα απαραίτητα υλικά για την προφύλαξη της υγείας μας, αλλά ούτε μας έχουν έρθει σαφείς οδηγίες και διαδικασίες για την προστασία των επιβατών και των εργαζομένων».

Καλούν δε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών αλλά και τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑ.ΣΥ, «να πράξουν τα δέοντα και να λάβουν ότι απαραίτητα μέτρα χρειαστεί εγκαίρως».

Μάλιστα σε υστερόγραφό τους προειδοποιούν ότι «τις επόμενες μέρες σε περίπτωση που οι ηγεσίες των αρμόδιων φορέων δεν πράξουν τα δέοντα για όλα τα παραπάνω, οι εργαζόμενοι θα είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε σε απαραίτητες δράσεις μέσω σωματείου, προκειμένου οι αρμόδιοι να ακούσουν επιτέλους τις φωνές της λογικής και να δουν το πρόβλημα με σοβαρότητα».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->