Τουρκία: Έρευνα για εγκληματική αμέλεια των πιλότων του αεροσκάφους που συνετρίβη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τουρκικές αρχές άρχισαν σήμερα έρευνα για ενδεχόμενη εγκληματική αμέλεια σε βάρος των δύο πιλότων του επιβατικού αεροπλάνου που κόπηκε στα τρία χθες, Τετάρτη, όταν προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Τούρκοι και δεκάδες άλλοι άνθρωποι να τραυματισθούν.

Η έρευνα, που άρχισε από την εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης σε βάρος των δύο πιλότων, αφορά ενδεχόμενη «αμέλεια η οποία επέφερε θανάτους και τραυματισμούς», μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT.

Η πληροφορία αυτή δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί από το γραφείο του εισαγγελέα, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Από το σοκαριστικό αεροπορικό δυστύχημα στην Κωνσταντινούπολη τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 179 έχουν τραυματιστεί

Οι εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας από το αεροπορικό δυστύχημα, είναι συγκλονιστικές.Το αεροπλάνο φαίνεται να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να ταλανίζεται, έχοντας πιάσει φωτιά. Η ταχύτητά του ήταν μεγαλύτερη από την συνήθη στην διαδικασία προσγείωσης, και φαίνεται πως από ένα σημείο και μετά άρχισε να σέρνεται στον διάδρομο, καθώς ήταν εκτός ελέγχου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications