Τι έγραψε στα ελληνικά ο Λίβυος Ναύαρχος για τους προδότες

Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση που έκανε στα ελληνικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Ναύαρχος Ελ Μαχντάουι Φαράκ.

Ο Ναύαρχος στην ανάρτησή του σε πράσινο φόντο έγραψε:

«Η πατρίδα είναι μια κόκκινη γραμμή για την οποία πεθαίνουμε, προδότες».

Κάτω από την ανάρτηση, υπάρχουν «likes» από πολλούς Έλληνες αξιωματικούς εν αποστρατεία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sigmalive.com.

Ο φιλέλληνας Λίβυος αξιωματικός είναι στο πλευρό του στρατάρχη Χάφταρ.

Επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο μαζί με τον Πρόεδρο του Λιβυκού Κοινοβουλίου.

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή» δήλωσε, πως στη Λιβύη πολεμούν κατά των τζιχαντιστών, που στέλνει η Τουρκία.

Σχετικά με τις εξελίξεις στην ΑΟΖ, είπε πως «μόλις πάρουμε την κυβέρνηση, ακυρώνουμε το μνημόνιο με Τουρκία».

Σημειώνεται, ότι ο Ναύαρχος Μαχντάουι συνδέεται άρρηκτα με την Ελλάδα, καθώς αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ομιλεί άρτια την ελληνική γλώσσα και διατηρεί άριστες σχέσεις με τη στρατιωτική ηγεσία.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ανέφερε πως:

«Ο Ναύαρχος Μαχντάουι συνδέεται με την Ελλάδα, είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ομιλεί άρτια την ελληνική γλώσσα και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον αείμνηστο Αρχιπλοίαρχο Ανδρέα Ιωαννίδη με τον οποίο ήταν στον ίδιο θάλαμο για ένα χρόνο.

»Επεσήμανε το έντονο αποτύπωμα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού στη χώρα του αλλά και το αντίστοιχο χριστιανικό, καθώς όπως είπε, ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Μάρκος είναι Λιβυκής καταγωγής».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->