Θρήνος για τη νεαρή αστυνομικό που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο της Νέας Ιωνίας

Ο τραγικός θάνατος της 25χρονης αστυνομικού που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο της Νέας Ιωνίας βύθισε στη θλίψη όλη τη Λευκάδα. Η νεαρή κοπέλα ήταν κόρη εν αποστρατεία αστυνομικού.

Στο πένθος βυθίστηκε η Λευκάδα αλλά και η αστυνομική κοινότητα στο άκουσμα του θανάτου της 25χρονης δόκιμης αστυνομικού που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σε φρικτό τροχαίο στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή αστυνομικός πήγαινε στην υπηρεσία της, στο ΑΤ Πατησίων όταν αυτοκίνητο που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο δικό της, καθώς ακινητοποιούνταν σε φανάρι στη συμβολή της λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 25χρονη που κινούταν στην Κύμης είδε το φανάρι να γίνεται πορτοκαλί και ελάττωσε ταχύτητα. Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε είχε αναπτύξει ταχύτητα και καρφώθηκε πάνω στο δικό της με αποτέλεσμα να τιναχτεί μπροστά και να πιάσει φωτιά.

Η 25χρονη Αφροδίτη δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί εγκαίρως και βρήκε τραγικό θάνατο.

«Καλό ταξίδι Αφροδίτη»
Ο θάνατος της Αφροδίτης βύθισε στο πένθος τη Λευκάδα, απ’ όπου και καταγόταν. Ήταν κόρη εν αποστρατεία αστυνομικού, σύμφωνα με το lefkadapress.gr που δημοσιεύει φωτογραφία με την Αφροδίτη ντυμένη με τη νυφική φορεσιά του νησιού.

«Καλό ταξίδι Αφροδίτη», τιτλοφορείται το αποχαιρετιστήριο μήνυμα. «Ένα κορίτσι χαρούμενο, με όνειρα για τη ζωή. Δύναμη στους τραγικούς γονείς», καταλήγει το μήνυμα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας ακύρωσε τον χορό που είχε προγραμματίσει για τις 11 Ιανουαρίου, ενώ ανακοίνωσε ότι οι συνάδελφοι της θα βρεθούν κοντά στους ανθρώπους της 25χρονης για το τελευταίο αντίο.

Σε ανάλογη ακύρωση προχώρησε και ο Σύλλογος Ηπειρωτών της Λευκάδας, μέλος του οποίου είναι ο τραγικός πατέρας της Αφροδίτης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications