Υπουργείο Οικονομικών: Θετική η αναβάθμιση από τον οίκο Fitch (?)

Οι σοβαροί άνθρωποι διαβάζουν τέτοιες ηλιθιότητες σε έγκυρες πήγες και τις θεωρούν και ως πολύ σημαντικές και χαίρονται και νομιζουν τώρα ότι κάτι έγινε:

Ως ιδιαίτερα θετική για την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε το υπουργείο Οικονομικών την αναβάθμιση από τον οίκο Fitch της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας και την προοπτική της χώρας σε «θετική» από «σταθερή» που ήταν προηγουμένως.

«Η εξέλιξη αυτή τοποθετεί το αξιόχρεο της χώρας πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα. Η αναβάθμιση αυτή αντανακλά την βελτίωση των προοπτικών, την ενίσχυση της σταθερότητας και την τόνωση της εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου», τονίζει, χαρακτηριστικά, το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, στη σχετική ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, η ελληνική κυβέρνηση:

σημείωσε ταχεία πρόοδο στη μείωση των φορολογικών συντελεστών νοικοκυριών και επιχειρήσεων
προχώρησε στην ενίσχυση της σταθερότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα
προώθησε το πρόγραμμα για τις αποκρατικοποιήσεις και
βελτίωσε τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, Συνεχίζουμε, με σταθερά και γοργά βήματα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και τη βιώσιμη ανάπτυξή της, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης. Η χώρα πάει μπροστά, με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ασφάλεια!

----

Η χώρα πάει 500 χρονιά πίσω, με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ανασφάλεια! σε ένα άλλο σύμπαν θα είχε γίνει εξέταση σε όλους στο φερόμενο Υπουργείο Οικονομικών για την πνευματική τους διαύγεια, και στο αν ειναι πράκτορες επι τους ουσίας όπως ειναι όλοι οι φερόμενοι κομμουνιστές αδίστακτοι και ρεμάλια της κοινωνίας που ειναι πράκτορες της μασονίας,το κακό έλκει το κακό, αλλα ο όχλος νομίζει ότι ειναι δήθεν ιδεολογία(!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications